1a femenina

L'Espanyol pateix per superar la Real Sociedad

Tres punts més. El triomf es va quedar a casa, però a partir del 2-1 les visitants van accelerar buscant l'empat

R. SOCIETAT 1


ESPANYOL 2


El femení de l'Espanyol va aconseguir una treballada victòria contra la Real Sociedad no exempta d'emoció, ja que les donostiarres van posar tota la carn a la graella en l'última mitja hora de joc, quan només perdien per la mínima a Sant Adrià de Besòs (2-1).

Les jugadores de Luis Carrión van dominar totalment la primera meitat i podrien haver encarrilat el partit en els primers 45 minuts. Però només va arribar un gol, obra de Mari Paz, que va aprofitar una internada per l'esquerra per superar Cristina.

El matx es posava encara més a favor quan en la segona meitat Willy va fer el segon en rematar una centrada de Débora. Però el partit va canviar de decoració, i després que Nerea escurcés la diferència a favor de les visitants, el temor per l'empat es va fer ostensible. La portera Mariajo, però, va evitar el 2-2.

ESPANYOL: Mariajo, Sanderson, Pereira, Sara Serna (Yáñez, 70'), Willy, Mari Paz, Vane Gimbert, Débora (Brenda, 90'), Lara i Cotado. REAL SOCIETAT: Cristina, Ane, Gurutze (Itatxo, 65'), Maite, Larraitz (Eli, 75'), Nerea, Maialen, Ainara, Marina, Aintzane i Itziar (Uxue, 81'). GOLS: 1-0 (38') Mari Paz (38'). 2-0 (56') Willy. 2-1 (58') Nerea. ÀRBITRE: Ávalos Martos. TG: A Sanderson, i a les visitants Maite i Aintzane.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)