El Barça no falla en el seu desplaçament a València

12 de 12. Les de Xavi Llorens van sumar la quarta victòria del curs

llevant0

barcelona2

LLEVANT: Sandra, Maidel, Ruth, Neus, Alícia (Rocafull, 60'), Maria (Anabel, 83'), Nerea, Alba, Mariví, Alèxia, Vanessa (Sandra, 60'). BARCELONA: Zarazola, Lau, Meli, Ani, Melanie (Alba, 60'), Montse, Corredera (Leila, 76'), Míriam, Vicky (Onzué, 68'), Sònia i Olga (Kenti, 60'). GOLS: 0-1 Sònia (15'). 0-2 (56') Montse. COMENTARI: El femení del Barcelona va sumar la quarta victòria de la temporada en superar a domicili el Llevant (0-2), en un partit molt seriós de les jugadores de Xavi Llorens. Les blaugrana només van trigar quinze minuts a inaugurar el marcador mitjançant un gol de Sònia. A partir d'aquí, el Barça va tenir el control total del partit i les jugadores valencianistes quasi no van inquietar la porteria defensada per Zarazola. Ja en la segona part, les visitants van encarrilar el partit gràcies a un únic gol, obra de Montse, en el minut 56. Des d'aquest moment i fins a la conclusió del partit, el Barça gairebé no va veure amenaçada la seva porteria. El triomf final permet al conjunt català situar-se al capdamunt de la classificació. Les de Xavi Llorens han fet un ple gràcies a quatre victòries en les primeres quatre jornades del campionat, fet que els permet mantenir-se en el colideratge amb l'Athletic de Bilbao i l'Sporting de Huelva, que també han sumat tots els punts en joc. La setmana que ve, el Barça rep la visita del Lagunak, que ocupa la dotzena posició de la taula.