Nàstic

L'obra definitiva del Nàstic

125 anys fent història. El nou llibre d'Enric Pujol sobre el club grana, compta amb més de 600 pàgines i 1.500 fotos, moltes inèdites, i des d'avui ja es pot adquirir a la botiga del Nou Estadi

Gimnàstic, 125 anys fent història és el títol del nou llibre, el cinquè, escrit per Enric Pujol sobre el club grana, i que des d'avui es pot adquirir a la botiga del Nou Estadi per 60 euros. Amb més de 600 pàgines, continguts fins ara inèdits, més de 1.500 fotografies –moltes tampoc vistes fins ara– sobre les diverses seccions de l'entitat tarragonina i una detallada estadística de tots els partits del primer equip de futbol, es tracta de “l'obra definitiva sobre el Nàstic”. Així la va definir el periodista Frederic Porta, en la presentació del llibre, divendres passat a l'Antiga Audiència de Tarragona.

El president de l'entitat, Josep Maria Andreu, també convidat a la presentació, tampoc va escatimar elogis i va definir l'obra com “el millor llibre que s'ha escrit sobre un club esportiu a tot l'Estat”. L'autor, periodista i com a ell li agrada definir-se, “especialista” del Nàstic, que va rebre l'encàrrec d'Andreu fa dos anys, si ha de destacar algun apartat, ho fa amb la part estadística, de 110 pàgines, elogiant sobretot la seva claredat i facilitat d'entesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)