Nàstic

Tuni, en la recta final

Nàstic. El jugador mallorquí, lesionat des del 10 d'agost, es va tornar a entrenar ahir amb la resta de l'equip i ja només li falta agafar el ritme de competició per debutar en tres setmanes

Quan Tuni es va fer una lesió de menisc al genoll esquerre el 10 d'agost, tot feia preveure que no tornaria a jugar fins al mes de novembre. Ahir, quan encara no fa dos mesos de la lesió i només un mes i mig de l'operació a què va ser sotmès després, l'extrem esquerre mallorquí es va tornar a entrenar amb la resta de l'equip, i amb bones sensacions. “Em sento molt bé i si res no es torça aviat tornaré a jugar”, va explicar Tuni després de la sessió. L'exjugador del Mallorca prefereix no fixar-se una data concreta per al retorn –“quan ho he fet no m'ha anat bé”, recorda–, però espera que sigui en tres o quatre setmanes.

Tuni és un dels futbolistes que més ha trobat a faltar el Nàstic, coix a les dues bandes per culpa de les lesions. L'extrem dret Álvaro Rey també està lesionat i no tornarà abans d'un mes. Tuni espera que la tornada dels lesionats ajudi l'equip, perjudicat fins ara, segons el mallorquí “per un grapat de factors”. Admet que l'equip no ha estat encertat i ha comès errades, però diu que s'estan corregint i que ja es veu una millora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)