Nàstic

Massa aviat per a la pressió

Nàstic. La plantilla grana admet la importància del partit de diumenge contra el Cartagena, però defuig la paraula ‘final', i diu que no és moment de buscar culpables, sinó d'estar tots units

La plantilla del Nàstic és conscient que la situació amb què afronta el partit de diumenge contra el Cartagena –penúltim amb 2 punts de 12 possibles– i la classificació del rival –últim sense puntuar– el converteix en molt important, però prefereix no etiquetar-lo de final i espera que entre l'afició no hi hagi mostres de disconformitat per a ningú, ni l'equip, ni el tècnic ni el director esportiu. “No és moment de cercar culpables. És moment per a la unió, per remar tots en la mateixa direcció. La gent ha de tenir clar que l'equip ho està intentant tot per capgirar la situació”, explicava ahir Xisco Campos, que entén que hi hagi preocupació entre l'afició, però considera que les valoracions s'han de fer al final: “Ja hi haurà temps per protestar. Encara és aviat.” Rubén Pérez hi està d'acord, i diu que dins el vestidor “no hi ha sensació de final”. “Sabem que la situació és dolenta, però queda molt i ni baixarem si perdem diumenge ni ens salvarem si guanyem”, indica Rubén, que assegura que l'equip afrontarà el partit amb molta intensitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)