Nàstic

“És un partit que pot marcar tot el curs”

Nàstic. Oliva no vol pensar en cap ultimàtum i demana la màxima exigència a l'equip amb vista al duel de demà

Joan Carles Oliva té molt clar que el partit de demà contra el Cartagena pot ser clau en el seu futur com a entrenador del Nàstic, però vol evitar personalismes, i ahir va avisar també de la importància que pot tenir aquest enfrontament per a la resta de curs. Per això, el tècnic grana exigeix el màxim als seus jugadors, però també a l'afició: “Seria imperdonable que l'equip no estigués a l'altura pel que fa a intensitat i que el públic no s'adonés també que és el dia que necessitem que estigui molt a prop nostre; quan acabi, llavors que exterioritzi tot el que pugui sentir, però durant els 90 minuts, tant de bo estigui al costat de l'equip perquè pot marcar molt, ja no el futur de les persones en concret, sinó el de tota la temporada.” I és que el tècnic lleidatà creu que l'únic que falta per revifar és sumar els tres punts: “Si arriba aquest primer triomf, tindrem una bona temporada; segur, no en tinc cap dubte, ja que ens donarà la confiança que tenen altres equips.”

Pel que fa al possible ultimàtum, Oliva va tornar a incidir que no hi pensa, ja que això podria influir negativament en el seu treball: “No m'ho puc plantejar ni perdre un minut en això, ja que no em facilitaria la feina; si la meva credibilitat depèn del resultat d'aquest partit, l'equip no guanya i hi ha gent que no confia en mi i he de marxar, ho acceptaré i marxaré, però no hi penso.” En aquest sentit, el tècnic, que reconeix que no esperava trobar-se “en aquesta situació en aquest punt de temporada”, pensa que l'equip també ha aconseguit aïllar-se en certa manera de tot plegat, perquè així ho ha pogut percebre en els entrenaments al llarg de la setmana.

“L'única opció, guanyar”

Que l'equip és conscient que en el partit de demà només val la victòria, ho va confirmar ahir Berry Powel, autor de tres dels quatre gols que ha marcat el Nàstic. “Només hi ha una opció, que és guanyar”, va afirmar el davanter holandès, que es mostra convençut que així serà. El pitxitxi grana sap que el futur d'Oliva pot dependre del resultat de demà, però ni s'ho planteja: “No hi vull pensar, perquè crec que guanyarem.” Powel, que creu que “serà clau avançar-se primer”, cosa que el Nàstic encara no ha aconseguit aquest curs, deixa clar que tot el que s'ha parlat aquests dies no ha influït en el treball.

L'ULTIMÀTUM

“No m'ho puc plantejar ni perdre-hi un minut, ja que no em facilitaria la feina”

L'EQUIP

“Seria imperdonable que no estigués a l'altura pel que fa a intensitat”

L'AFICIÓ

“La necessitem molt a prop; un cop acabat el partit, que exterioritzi tot el que sent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)