Nàstic

Un altre ultimàtum?

Nàstic. El consell d'administració no prendrà de moment cap decisió sobre Oliva i Nogués, i el partit contra el Deportivo s'entreveu clau

L'empat sense gols el dia que, en paraules de José María Fernández, Oliva i Nogués es jugaven el futur, va deixar, pel que sembla, les coses com estaven. El resultat que es va donar diumenge entre el Nàstic i el Cartagena no va permetre prendre cap mesura dràstica, però al mateix temps, va mantenir intactes els dubtes respecte a la feina del tècnic i la planificació del director esportiu.

Per tant, el més probable és que aquesta setmana no hi hagi novetats –segurament el consell d'administració ni tan sols es reunirà els propers dies–, de manera que el futur de Joan Carles Oliva i Josep Maria Nogués viurà dissabte, en el difícil partit del Nàstic al camp del Dépor, un altre capítol important. Puntuar, o una bona imatge, donaria una mica més de crèdit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.