1a femenina

El Barça, intractable, continua sense cedir cap punt en la lliga

18 de 18. Les de Xavi Llorens no van sentenciar fins a la meitat de la segona part

EL OLIVO1


BARÇA4


EL OLIVO: Ani, Crisa, Albita, Sara (Camisan, 74'), Ana, Pui, Clo (Vicky, 63'), Karen (Loreto, 45'), Desi, Lombi i Álex (Joana, 83').

BARÇA: Ràfols, Marta, Montse, ni, Melani (Lao, 59'), Vicky (Guti, 76'), Olga (Carol, 51'), Míriam, Luli, Soni i Corredera.

GOLS: 0-1 (12') Míriam; 0-2 (15') Soni; 1-2 (38') Ana Buceta. 1-3 (70') Olga. 1-4 (73') Soni.

ÀRBITRE: Comesana Bastero. T.G.: a la local Cris.

PÚBLIC: 800 espectadors.

COMENTARI: El Barça es manté al capdavant de la primera divisió femenina sense cedir ni un sol punt. Ahir, les jugadores de Xavi Llorens es van imposar amb més claredat en el resultat que no pas en el joc a El Olivo, que no es va rendir fins que no va encaixar l'1-3, a pilota parada a vint minuts del final. El partit semblava que seria bufar i fer ampolles per a les blaugrana, que en una sortida a totes van combinar velocitat i efectivitat i es van situar amb un 0-2 en el primer quart d'hora. Potser perquè ho veien molt fàcil, les blaugrana es van refiar i van deixar que les locals agafessin aire. I una falta directa transformada per Ana Buceta que va significar l'1-2 va acabar de convèncer les gallegues que la sorpresa era possible. La incertesa es va mantenir fins superat l'equador de la segona meitat, que va ser quan el Barça va acabar imposant la seva superioritat tècnica i la seva millor condició física amb dos gols que van arrodonir el resultat.

EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)