1a femenina

L'Espanyol remunta un 0-1, però no sap conservar el 2-1

Primera ensopegada a casa. L'equip de Carrión va fer mèrits per derrotar l'Atlético

ESPANYOL2


ATL. MADRID2


ESPANYOL: Mariajo, Joanna, Lianne, Pereira, Willy, Mari Paz, Vane, Monforte, Débora (Nuria Mendoza, 75'), Meseguer i Cotado.

ATL. MADRID: Paula, Marta, Priscila, Martí, Amanda, Vilanova, Noelia, Pisco, Adriana, Vane (Laura, 90') i Leyre.

GOLS: 0-1 (10') Amanda. 1-1 (23') Lianne. 2-1 (45') Débora. 2-2 (64') Leyre.

ÀRBITRE: Salas Montoro. T.G.: A la local Monforte i a la visitant Vilanova. T.V.: Al tècnic de l'Espanyol, Luis Carrión.

COMENTARI: Sant Adrià va deixar de ser inexpugnable perquè l'Atlético de Madrid hi va acabar puntuant després de disputar un partit de molt de nivell en què només va desentonar l'actuació de Salas Montoro, l'àrbitre. Ja en el primer minut, el col·legiat es va empassar una llei de l'avantatge de llibre que hauria deixat tota sola Mari Paz davant la portera visitant. Tan clara va ser l'acció, que l'àrbitre es va disculpar. Malgrat tot, va continuar escombrant a favor de les visitants en cada acció dubtosa. El partit es va posar costa amunt per culpa del 0-1 d'Amanda, després que les locals haguessin tingut ocasions per fer l'1-0. Les blanc-i-blaves no van defallir i amb bon joc i eficàcia van ser capaces d'arribar al descans amb avantatge gràcies als gols de Lianne i Débora. El partit semblava ben encarrilat, però l'Atlético va marcar el 2-2, i malgrat que encara quedaven 25 minuts per disputar, l'Espanyol no va poder decantar la balança amb un tercer gol que va merèixer.

EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)