Nàstic

El pitjor és la indiferència

Oliva lamenta que la directiva no s'hagi referit aquesta setmana a la situació de l'equip ni al seu futur

El tècnic del Nàstic té assumit que se la juga dissabte a Riazor, però es veu capaç d'obtenir la primera victòria

Joan Carles Oliva té molt clar que el seu futur com a entrenador del Nàstic penja només d'un fil, però ahir va reivindicar el seu paper i va mostrar alhora el seu malestar per la indiferència que ha mostrat el club aquesta setmana respecte a la situació de l'equip i a la seva continuïtat. I és que si la setmana passada, després que l'equip caigués derrotat al camp del Vila-real, Fernández sí que va comparèixer públicament assegurant que el partit següent podria “marcar el futur dels esdeveniments”, aquests darrers dies, tot i que diumenge els grana no van passar de l'empat sense gols contra el cuer, cap membre de la directiva s'ha volgut pronunciar. De fet, només el director esportiu, Josep Maria Nogués, també en la corda fluixa, va donar la cara dilluns en una emissora de ràdio. En canvi, el president, José Maria Fernández, va preferir no fer-ho i fins i tot va cancel·lar diverses entrevistes que ja tenia acordades des de feia dies.

“El pitjor és la indiferència, podem tenir de tot menys això; reclamo que hauria d'haver sortit algú del club a donar suport a l'equip, a l'entrenador, o al projecte, però no ha estat així”, va afirmar ahir Oliva, visiblement contrariat. El tècnic grana tampoc entén que d'una setmana a l'altra s'hagi passat “de parlar de possibles fitxatges” a obviar per complet el tema. Pel que fa al seu futur, Oliva no amaga que té la sensació que el club ja no confia en ell i assenyala que si no s'ha produït ja un canvi de tècnic és perquè aquesta setmana l'equip viatja a un camp tan complicat com el del Dépor: “Tothom ja et mira com si fos l'última setmana que estaràs aquí, i són sensacions que no m'agraden; sembla que tens poca credibilitat i que si no hi hagut un canvi, ha estat perquè el nou entrenador no debuti a Riazor i es pugui trobar amb un mal resultat ja d'entrada, com li va passar a Luis César o com em va passar a mi.” De tota manera, el tècnic lleidatà no llança la tovallola i es veu capaç d'obtenir aquesta primera victòria de la temporada, en què segons ell, ja gairebé ningú hi confia, i espera que l'equip no es contagiï d'aquest clima d'apatia general: “Aquesta indiferència de tots els estaments del club, espero que no afecti els jugadors, ja que jo estic defensant que en qualsevol moment pots comptar amb ells; sembla que la credibilitat que he guanyat en set mesos ara l'he perdut en set partits, però si l'única manera de continuar és guanyar dissabte a Riazor, encara hi crec més, ja que si fa set mesos, potser l'únic que creia en la salvació era jo, ara també hi crec.”

Com el primer dia

El que també té clar Joan Carles Oliva és que tot i el pessimisme regant aquestes últimes setmanes a Tarragona, ell no s'ensorrarà. “Crec que tinc guanyada una batalla amb una bona part de l'afició perquè parlant amb alguns aficionats, em donen suport”, explica Oliva, que creu que la clau per sortir del pou és repetir les coses que es van fer bé la temporada passada: “Hem de mirar enrere i pensar com vam créixer; jo em sento amb forces i tinc la mateixa capacitat i il·lusió que el primer dia”.

MIG SENTENCIAT

Tothom ja et mira com si fos l'última setmana que estaràs aquí, i això no m'agrada

NO ES RENDEIX

Si l'única opció de continuar és guanyar a Riazor, encara crec més en la victòria
Sembla que la credibilitat que m'he guanyat en set mesos, l'he perdut ara en set partits

CAP SUPORT

Reclamo que hauria d'haver sortit algú a donar suport a l'equip, al tècnic o al projecte...

Retrets a alguns dels que sonen com a recanvis

X.S.

Oliva també va carregar contra alguns dels tècnics que sonen per rellevar-lo i que diumenge es van deixar veure clarament pel Nou Estadi: “Fa anys que vinc aquí i mai m'he assegut en una llotja, o al costat, i diumenge miraves darrere la banqueta i estava ple d'entrenadors; alguns es van mantenir en un segon pla, però altres no; crec que mereixo més respecte, jo no ho faria.” Entre d'altres, van venir Sergi Barjuan, el Chapi Ferrer i Natxo González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)