1a femenina

Remuntada des d'11 metres

1a divisió femenina. Dos gols de penal en la recta final van permetre al Sant Gabriel superar l'Estartit, que va dominar molta estona en el marcador

L'ESTARTIT2

SANT GABRIEL3

El Sant Gabriel va guanyar el derbi contra l'Estartit, però no ho va tenir gens fàcil. De fet, les baixempordaneses van dominar durant molta estona en el marcador, però van sucumbir per culpa de dos penals en la recta final.

L'Estartit va començar molt fort i va marcar de seguida. Després d'un xut de Carolina que va acabar en córner, Victòria va fer el 0-1 resolent un embolic (2'). El Sant Gabriel intentava tocar la pilota i va estar a punt d'empatar en dues accions seguides de Marta Cubí, que va topar primer amb Esther (14') i després amb el travesser. Fins al descans, l'Estartit també va tenir alguna arribada. La segona part va començar amb l'empat de les locals, amb un xut imparable de Marta. Però la resposta de l'Estartit va ser força ràpida, perquè Mònica va situar l'1-2 culminant una acció col·lectiva. L'Estartit semblava que tenia el partit controlat, però el Sant Gabriel no es va rendir. El 2-2 va arribar per una mà de Mònica. El penal el va transformar Georgina (77'). I al cap de tres minuts, el segon penal, molt discutit per les visitants, en un un contra un entre Cubí i Esther. Alba va marcar el 3-2.

SANT GABRIEL: Marina, Júlia, Quiles, Romero, Alba, Baudet (Sandra, 62'), Carol (Georgina, 46'), Marta, Cubí, Rebekah Patrick (Gemma, 77') i Eva. L'ESTARTIT: Esther, Vane, Raquel (Sílvia, 85'), Reche (Parramon, 88'), Meri, Stefi, Tània, Carolina, Victòria (Carla, 53'), Maria i Mònica (Reca, 83'). GOLS: 0-1 (2') Victòria. 1-1 (48') Marta. 1-2 (59') Mònica. 2-2 (77') Georgina, de penal. 3-2 (80') Alba, de penal. ÀRBITRE: Martínez Calle. T.G.: Meri, de l'Estartit.