Nàstic

Molt a guanyar i també a perdre

Riazor motiva. La plantilla del Nàstic assegura que, si el fet de necessitar la primera victòria no és prou, jugar en un camp com el del Deportivo i contra un rival com aquest ha de suposar un plus més d'ambició

“Jugar a Riazor no pot sinó motivar ja que a tothom li agrada jugar en un estadi així i contra un rival com el Dépor, que no fa massa jugava competicions europees; tot plegat ha de ser un plus.” Així va resumir Mingo els ànims amb què afrontarà la plantilla el partit de demà a la Corunya, on, segons el capità grana, que ja sap què és jugar a Riazor, “el Nàstic té molt a guanyar, i si la classificació no fos la que és, no tant a perdre, tot i que ara sí que té també molt a perdre”. El que no ha estat a Riazor, com va assegurar ahir, és David Valle, que, tot i que –tret d'una sorpresa improbable– veurà el partit des de la banqueta, també afronta el duel de demà amb una motivació especial: “És un camp que no conec, i sempre és bonic jugar contra un equip tan important, però això s'acaba quan comenci el partit; serà un rival més.” I és que el porter grana té clar que “la primera victòria no es pot retardar gaire”.

Veuen Oliva tranquil

Mingo també es va referir ahir a la situació del tècnic, Joan Carles Oliva: “Jo el veig tranquil; puc dir que altres setmanes l'he vist més nerviós en alguns aspectes, però jo últimament el veig tranquil i conscient que els resultats no són els que esperem, i amb ganes d'intentar gestionar la situació de la millor manera possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)