Nàstic

La llosa de ser el cuer

Nàstic. L'últim lloc afebleix encara més la moral dels grana, que celebren que el proper partit sigui demà per refer-se i plasmar les bones sensacions

L'última posició, a la qual ha caigut aquest cap de setmana després de perdre contra l'Hèrcules, ha afegit encara més dramatisme a la situació d'un Nàstic cada vegada més feble anímicament i que ja és l'únic equip de segona A que no ha guanyat cap partit de lliga. Antonio Longás reconeixia ahir que caure a l'última posició ha minvat la moral de la plantilla: “És dur veure't últim, afecta qualsevol equip. És una llosa molt gran.” Longás recorda que quan un equip està en dinàmica negativa tot costa més, i posa com a exemple el partit de dissabte contra l'Hèrcules. Tot i fer un bon partit, afrontat amb la moral renovada després de la bona imatge contra el Deportivo, el gol dels alacantins, al principi de la primera part, va afectar els grana. “Va ser un pal molt dur”, admet Longás, que assegura que l'equip s'ha de quedar amb la part positiva, és a dir, “que l'equip encadena dos partits fent les coses ben fetes”. Tot i això, Longás admet que el vestidor estava “fotut” després d'haver perdut un partit “en què mereixia més”.

Als jugadors del Nàstic no els va gens malament que demà ja hi hagi partit. És una bona oportunitat perquè la condició de cuers els duri pocs dies i per plasmar, per fi, sobre el terreny de joc, les sensacions positives amb què asseguren que han acabat els últims partits. El rival no és fàcil, ja que s'enfronten amb l'Almeria, amb el qual completen una sèrie de tres partits seguits contra els equips que la temporada passada van baixar de primera. Longás recordava ahir que, en condicions normals, un empat a Almeria seria un bon resultat, però afirma que en les circumstàncies actuals el Nàstic no es pot conformar amb un empat.

COP DUR EN L'ÀNIM

“És dur veure't últim, afecta qualsevol equip. És una llosa molt gran”, diu Longás

EN PLENA PUJADA

El Nàstic visita demà el tercer descendit de primera seguit, l'Almeria

Convocatòria sense canvis

Joan Carles Oliva va donar ahir, després de l'entrenament de la tarda, la llista de convocats per al partit de demà a les 6 de la tarda a Almeria (a les 6, per Gol T i Canal + Liga). Els 18 escollits són els mateixos que contra l'Hèrcules –no viatgen, per tant, Ruz, Galindo ni Rico–, però caldrà veure si Oliva també repeteix l'onze, ja que es planteja donar descans a Morán i Tuni. El Nàstic marxa avui a les 8 del matí en autocar cap a Almeria, on té previst entrenar-se aquesta tarda per acabar de preparar el matx contra els andalusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)