Nàstic

L'actual consell dimitirà en bloc al desembre

El dia de la junta d'accionistes. Fins al 13 de desembre, els actuals consellers grana continuaran exercint els seus càrrecs

L'altra gran decisió que va prendre ahir el consell d'administració del Nàstic va ser que presentarà la seva dimissió en bloc el 13 de desembre, data en què està prevista la junta general d'accionistes. Fins aleshores, els actuals consellers continuaran exercint els seus càrrecs per no deixar el club en mans d'una junta gestora. “Aquell dia presentarem la dimissió i haurem de veure qui entra, ja que tenim oberta una ampliació de capital i estem en espera que es puguin incorporar nous inversors”, va assegurar el president José María Fernández, que també va afegir que aquesta mesura s'ha decidit, en part, a causa del baix número de consellers actuals: “Per circumstàncies professionals hi ha hagut algunes baixes, som pocs i obrim les portes als que es vulguin incorporar a un nou consell, ja que així s'haurà de fer el 13 de desembre”.

Hi pot haver continuïtat

Fernández també va deixar clar que “existeix la possibilitat que alguns dels membres de l'actual consell continuïn” i que ara mateix “totes les opcions estan obertes”. En aquest sentit, el president grana va explicar que desconeixia “quants o com es pot composar el nou consell d'administració”. En les últimes setmanes, ja es va especular sobre la possibilitat que l'expresident Josep Maria Andreu, actual conseller i president del Club Gimnàstic, tornés a ser el màxim mandatari del Nàstic SAE, cosa que per ara, és només una possibilitat.

Fernández no sap si continuarà

X.S.

José María Fernández no va poder confirmar ahir si acabarà formant part del nou consell administració del Nàstic: “M'ho he de pensar quan vegi els noms que estaran dins del nou consell i aleshores es decidirà si la meva figura continua com a president, com un membre més del consell o passo a descansar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)