1a femenina

La millor definició de cara a porteria, clau en el derbi

1a divisió femenina. El Sant Gabriel va aguantar el tipus bona part de la primera meitat, però va acabar abaixant els braços amb el tercer gol visitant en el primer minut de la segona

ESPANYOL3

SANT GABRIEL0

L'Espanyol va aprofitar la seva gran presència ofensiva per obtenir els tres punts al camp del Sant Gabriel, que va aguantar bé fins a mitjan primera meitat, quan va arribar el primer gol visitant.

Després d'uns primers minuts igualats, l'Espanyol va començar a generar perill i el primer avís el va donar Marta Torrejón amb una gran rematada en el servei d'un córner que va fer lluir Marina, una de les millors del Sant Gabriel. En la segona, va arribar el 0-1. Una centrada de Willy la va aprofitar Débora per fer el primer gol del matx. El gol va fer mal al conjunt local. Tot i això, les jugadores de Pedro Martín van buscar el gol de l'empat: Halley va tenir una bona ocasió, però el seu xut va sortir massa creuat. Poc després Keller va fer intervenir Mariajo. Però després de la doble ocasió local va arribar el 0-2. Mari Paz va fer un gran gol col·locant la pilota al segon pal fora de l'abast de Marina. Lianne, per part de les visitants, i Halley per part local, van tenir ocasions de marcar abans de la mitja part, però no va ser així i es va arribar al descans amb el 0-2.

En el primer minut de la segona part es va acabar el partit. Willy va fer el 0-3 i el Sant Gabriel ja no va tenir capacitat de reacció. L'Espanyol es va dedicar a deixar passar els minuts sense gaire vocació ofensiva. El Sant Gabriel va intentar marcar el gol de l'honor, però no va estar a punt d'assolir-ho. L'Espanyol sí que hauria pogut marcar el quart, però primer Marina, que va fer una gran actuació, i després Carol Miranda ho van evitar.

Cal destacar els bons minuts de la capitana local, Dori, que va jugar tota la segona meitat.

SANT GABRIEL: Marina, Keler, Esther Romero, Alba Mena, Baudet, Carol Miranda (Julia Rebollo, 78'), Halley Justine, Marta Cubí (Dori Apolo, 45'), Georgina, Rocío i Eva Llamas. ESPANYOL: Mariajo, Vane, Marta Torrejón, Sonia, Sara Monforte (Lara, 73'), Messeguer, Joanna, Lianne (Yáñez, 63'), Mari Paz (Sara Serna, 85'), Débora i Willy (Brenda, 82'). GOLS: 0-1 (19') Débora. 0-2 (30') Mari Paz. 0-3 (46') Willy. ÀRBITRE: Targetes grogues a la local Eva Llamas i a les visitants Sara Monforte i Mar Paz.