El Barça no té aturador i encadena el desè triomf

1a divisió femenina. Les jugadores de Xavi Llorens fan història i trenquen el rècord de victòries consecutives que tenia el Llevant

BARÇA 2

LLANOS 0

Continuen intractables. El Barça femení va aconseguir ahir la desena victòria consecutiva i s'aferma al capdavant de la taula classificatòria.

Malgrat la pluja que va caure durant tota la sessió matinal, el partit de les barcelonines va ser força potable. Van dominar des de l'inici i van gaudir d'ocasions clares per marcar. El primer gol va arribar en el minut 20. Una bona jugada de Marta Corredera va acabar amb una centrada perfecta que Carol no va desaprofitar.

En la segona meitat va continuar la mateixa tònica. Les blaugrana van disposar de més ocasions que en la primera meitat, però només en van completar una. En el minut 55 una bona passada de Guti la va aprofitar Sònia, que no va faltar a la seva cita amb el gol per establir el 2-0. Les barcelonines no van marcar més gols perquè el pal ho va impedir. Fins a quatre vegades va repel·lir el pal de la porteria de Cristina les rematades de les jugadores locals.

BARÇA: Laura Ràfols, Laura, Unzué, Ani (Alba, 72'), Melani, Gu2ti, Marta Corredera, Miriam, Vicky, Sònia i Carol (Olga, 58'). LLANOS OLIVENZA: Cristina, Idaira, Maria Parralejo, Lucía (Nerea, 87'), Belén (Bea, 80'), Marina (María, 90'), Conchi, Marta (Desiré, 84'), Lourdes, Amanda i Lucía Padilla. GOLS: 1-0 (20') Carol. 2-0 (55') Sònia. ÀRBITRE: Rubén Ávalos.