1a femenina

El vent juga una mala passada a l'Estartit al camp del cuer

1a divisió femenina. Se li van escapar dos punts en el minut 85 per un gol olímpic

EL OLIVO1

ESTARTIT1

EL OLIVO: Ani, Cristina (Alba 51'), Vicki (Clo 77'), Cuchi, Ana Buceta, Tui, Caren, Desi, Lombi, Marta (Alex 51') i Lu (Sara 72').

L'ESTARTIT: Esther, Vane, Raquel, Reche, Sílvia (Vicky 88'), Mery, Steffy, Tània, Mónica, Carolina i Reka (Patri 75').

GOLS: 0-1 (49') Carolina. 1-1 (85') Ana Buceta.

ÀRBITRE: González Sobrado. T.G.: A les locals Tui (37') i Cristina (40'), i a les visitants Mónica (58') i Mery (72').

COMENTARI: L'Estartit va encadenar el quart partit sense perdre, però l'empat al camp del cuer va tenir més gust de derrota que de cap altra cosa. Les jugadores de Rafa Gil van haver de multiplicar-se en defensa en els últims minuts després que es girés una tempesta de vent (i aigua) que va bufar a favor de l'equip local. I a cinc minuts del final, un córner obert d'Ana Buceta es va enverinar amb la força del vent i la pilota va entrar com una exhalació a la porteria d'Esther, que no hi va poder fer res. Les locals, esperonades, van acabar el partit penjant pilotes a l'olla i buscant el primer triomf, que no va arribar perquè les visitants van mantenir l'ordre defensiu. Després d'una primera part igualada i amb poques ocasions (tot van ser xuts llunyans), les visitants van trencar la igualtat en els primers compassos de la segona meitat després d'una jugada molt embolicada resolta per Carolina. Les gironines, però, no van saber conservar el 0-1.