Nàstic

Arzu i Peragón, dubtes

Nàstic. El central té un esquinç en un turmell i el davanter, un cop, i tots dos es podrien perdre el partit de divendres contra el Guadalajara

A Alcorcón, Arzu es va fer un esquinç al turmell de la cama esquerra i és dubte per al partit de divendres contra el Guadalajara. La intenció és que descansi i que no s'entreni fins dijous, quan provarà si està en condicions de jugar l'endemà. Si no pot, Álex Ortiz, que ja el va substituir dissabte passat, ocuparà el seu lloc a l'eix de la defensa al costat de Xisco Campos. Per la seva banda, Roberto Peragón també és dubte divendres per culpa del fort cop en una cama que va rebre a Alcorcón. Si no juga, s'obriria la porta de la titularitat, possiblement, per a Adrián Luna o Borja Viguera.

Mairata i Álvaro Rey

Tots dos jugadors afronten la recta final de la recuperació i ahir van participar al partidet de l'entrenament. Tot i això, el més probable és que encara no estiguin a punt per jugar contra el Guadalajara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)