Nàstic

La tercera es torna a resistir

Nàstic. El conjunt grana va a quedar, contra el Guadalajara, a un pas d'encadenar tres victòries; una fita que no assolia des de la temporada 2008/09, en l'etapa de César Ferrando

El Nàstic, divendres es va situar, contra el Guadalajara, a les portes d'encadenar la tercera victòria. Un fet que ja és tot un repte per a l'esquadra grana, que fa gairebé tres anys que no aconsegueix adquirir a una inèrcia victoriosa de més de quinze dies. L'última vegada que el quadre tarragoní va aconseguir guanyar tres partits seguits va ser el 4 de gener del 2009, quan els homes entrenats aleshores per César Ferrando van superar el Girona al Nou Estadi (3-0). Això sí, d'allargar la dinàmica a quatre, res de res: la setmana següent van claudicar a Castelló (2-1).

Des de llavors hi ha hagut tres tècnics a la banqueta del Nàstic, cap dels quals ha estat capaç d'encadenar tres triomfs. Vaja, tota una mostra de la irregularitat que ha mostrat l'esquadra grana les darreres temporades. La 09/10, per exemple, l'equip va estar a punt d'aconseguir-ho en dues ocasions, mentre que el curs passat va estar-hi a prop tres cops: l'últim, amb Joan Carles Oliva a la banqueta, el 8 de maig. Llavors, els tarragonins van caure al Nou Estadi contra el Granada (0-3) després d'haver superat l'Alcorcón i el Vila-real B.

Rereguarda satisfeta

Tot i que el tercer triomf seguit encara es resisteix, D'Alessandro està especialment satisfet amb el rendiment defensiu del seu equip. La raó és ben senzilla: des que el tècnic argentí és a la banqueta, el Nàstic no ha encaixat ni un sol gol. Amb tot, els grana han encadenat tres jornades sense rebre cap diana, una dinàmica que no es veia des del curs passat, en què Rubén Pérez va encadenar quatre duels imbatut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)