1a femenina

Golegen un rival directe

1a divisió femenina. L'Espanyol sentencia en la primera part un matx còmode contra un candidat a les posicions altes de la taula

ESPANYOL4

RAYO0

ESPANYOL: Mariajo, Lohman, Sanderson, Torrejon, Willy (Brenda, 50'), Sonia, Mari Paz, Vane, Monforte (Nuria Mendoza, 60'), Débora (Alba Pomares, 84') i Meseguer (Lara, 55').

RAYO VALLECANO: Alicia, Pilar, Natalia, Saray, Chini, Burgos, Ale, Uxue, Ana, Marta i Paloma.

GOLS: 1-0 (8') Sanderson. 2-0 (15') Willy. 3-0 (30') Mari Paz. 4-0 (41') Mari Paz de penal.

ÀRBITRE: Raúl Lacalle. T.G.: A la local Vane. T.V.: A la local Lara per doble amonestació (88').

COMENTARI: L'Espanyol continua en un gran estat de forma i ahir ho va refermar contra el Rayo Vallecano, un rival directe i que la temporada passada va derrotar les blanc-i-blaves en la final de la superlliga. El xoc va donar compte des del primer moment de la superioritat local. Sanderson, amb una rematada al segon pal va estrenar el compte, mentre que Willy ho feia set minuts després. Abans del descans, Mari Paz amb un doblet va sentenciar el partit.