Nàstic

Álex Ortiz, relleu de Xisco Campos

Nàstic. El central andalús substituirà el mallorquí, que ahir va ser operat pel doctor Cugat, segons va avançar Jorge d'Alessandro, que va valorar la posada a punt de Mairata i va elogiar el partit de Viguera a Alcoi i la implicació de Powel

D'Alessandro va avançar ahir que Álex Ortiz serà el substitut del lesionat Xisco Campos, que va ser operat ahir a la nit pel doctor Cugat del trencament d'un os del peu esquerre i que estarà uns tres mesos de baixa. L'altra opció que tenia el tècnic argentí era precipitar la tornada de Mairata, però el mallorquí encara no està al cent per cent malgrat que D'Alessandro va valorar la motivació amb què afronta la posada a punt. Pel que fa a Álex Ortiz, el tècnic en va elogiar les actuacions en els dos partits, a Alcorcón i Alcoi, en què va sortir en la segona part: “Ha estat excel·lent quan se l'ha necessitat, en dues paperetes difícils, en partits fora de casa i en moments delicats.”

El detall de Powel

Avui ja s'entrenarà amb normalitat Powel, que dissabte tornarà a l'equip. D'Alessandro va destacar “el detall d'integració i generositat” de l'holandès, que dissabte es va desplaçar en el seu cotxe a Alcoi per seguir el Nàstic. El tècnic va dir que el substitut de Powel al Collao, Viguera, va demostrar que és “un atacant important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)