Nàstic

La sintonia és un factor clau

Nàstic. L'equip espera que la complicitat represa amb l'afició al Nou Estadi sigui un impuls per fugir de la cua

L'arribada de Jorge d'Alessandro a la banqueta del Nàstic ha anat acompanyada d'un ressorgiment de l'equip i ha reenganxat de retruc l'afició, fins llavors desencisada. De raons, no en faltaven: en els primers cinc partits al Nou Estadi, els grana només havien sumat un punt. Va ser arribar el tècnic argentí i moldre. Un 5-0 contra el Sabadell que ha tingut un efecte conciliador amb la parròquia. Ho demostren els 5.383 espectadors que van assistir a l'últim matx a casa contra el Guadalajara, en què va haver-hi la millor entrada del curs –gairebé 1.000 espectadors per sobre de la mitjana– tot i disputar-se un divendres a les nou del vespre.

L'objectiu que s'ha fixat ara l'esquadra grana, doncs, és consolidar la bona sintonia amb l'afició en els pròxims dos enfrontaments de lliga, contra el Recreativo i el Còrdova, que es disputaran al Nou Estadi. L'equip, que ha encadenat dos empats, considera que l'impuls dels seguidors ha de ser una de les claus per fugir de la zona de descens. Un fet que podria començar a encarrilar demà mateix contra el Rercre, que està en posicions de salvació amb tan sols tres punts més.

Un dels pesos pesants del bloc, Fernando Morán, ho té molt clar. Hi ha tres aspectes bàsics per continuar en el bon camí: “Mantenir la solidesa defensiva –amb D'Alessandro encara no s'ha rebut cap gol–, continuar generant accions de perill i aprofitar l'impuls de l'afició, que en l'últim partit a casa va tenir un comportament extraordinari.” El madrileny, de fet, creu que la raó del canvi d'actitud del públic és, precisament, la nova actitud mostrada per l'equip. “L'afició feia cert temps que ens demanava més. Amb d'Alessandro hi ha hagut un canvi de caràcter i s'està donant una imatge més positiva”, exposa el mig.

Espolsar-se la pressió

Fernando Morán també va parlar de la importància que tindria obtenir dos bons resultats en els pròxims duels a casa amb vista a fugir de la zona de descens i jugar més alliberats. “Estar amb l'aigua al coll des de l'inici és fumut, sobretot per als futbolistes més joves”, diu el mig, que afegeix: “Sobretot per a ells seria il·lusionant canviar aquesta situació, ja que, després de vuit mesos patint, podrien gaudir”. D'altra banda, Berry Powel, que ja està recuperat i amb moltes ganes de tornar, també va voler remarcar ahir el paper clau del Nou Estadi per fugir del perill: “Quan estàs en zona de descens, sempre has de mirar de guanyar, sobretot a casa. Ara hi afrontem dos partits seguits i tinc molta confiança que vencerem, sobretot si l'afició anima com ho va fer contra el Guadalajara.”

J. 2 Nàstic - Valladolid
0-3
4.119 espectadors
J. 4 Nàstic - Las Palmas
1-3
3.881 espectadors
J. 6 Nàstic - Osca
1-3
4.482 espectadors
J. 8 Nàstic - Cartagena
0-0
4.378 espectadors
J. 10 Nàstic - Hèrcules
0-1
4.090 espectadors
J. 12 Nàstic - Sabadell
5-0
4.909 espectadors
J. 14 Nàstic - Guadalajara
0-0
5.383 espectadors
Assistència mitjana
4.463 espectadors
Si rebem el suport que vam tenir contra el Guadalajara, confio que tornarem a guanyar
Berry Powel
DAVANTER DEL NÀSTIC
Serà clau mantenir la solidesa, continuar generant accions de perill i aprofitar l'impuls de l'afició
Fernando Morán
mig del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)