Nàstic

Un rècord de fa 12 anys

Nàstic. Si manté la porteria imbatuda demà al Nou Estadi contra el Recreativo, l'equip tarragoní encadenarà cinc jornades sense encaixar cap gol per primera vegada des del 1999

L'arribada de Jorge d'Alessandro a la banqueta del Nàstic ha coincidit amb una millora defensiva de l'equip grana, que encadena quatre partits sense rebre gols. Si aconsegueix mantenir la porteria a zero en el pròxim partit de lliga, demà al Nou Estadi contra el Recreativo, el Nàstic encadenarà cinc jornades sense encaixar gols per primera vegada des de la temporada 1999/2000. Aquella campanya, a segona B, el Nàstic va estar cinc partits imbatut durant el mes d'octubre, quan va jugar contra el Terrassa (0-0), l'Ontinyent (0-2), el Premià (1-0), l'Hèrcules (0-0) i el Cartagonova (2-0). Des de llavors, el Nàstic ha encadenat cinc vegades quatre jornades seguides sense rebre gols. Després de fer-ho una vegada la temporada 2003/04, a segona B, ho va aconseguir dos cops la temporada 2005/06: la primera va ser amb Álvaro Iglesias sota els pals i la segona, amb Rubén Pérez, va servir per segellar l'ascens a primera, ja que el quart partit d'imbatibilitat va ser l'històric Xerez-Nàstic. Rubén ha estat el protagonista de les altres dues ratxes de quatre partits imbatut: una la temporada passada i l'actual.

La millor marca de Rubén

Encara que encadeni el cinquè partit sense rebre gols, Rubén no superarà el seu rècord d'imbatibilitat al Nàstic, que és de 509 minuts. Va ser en les quatre jornades sense rebre gols del curs 2005/06, ja que sumant el partit anterior i el posterior va acumular 509 minuts imbatut. Ara són 412, de manera que, encara que en sumés 90, no hi arribaria. En la ratxa de la temporada passada, va estar 418 minuts imbatut.

EL PRECEDENT

La temporada 1999/2000, a segona B, va estar imbatut cinc jornades seguides

RUBÉN PÉREZ

Ha encadenat tres vegades quatre partits imbatut jugant al Nàstic, però mai cinc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)