Nàstic

És el moment de treure el cap

El Nàstic rep el Recre buscant una victòria que li podria servir per sortir dels llocs de descens

D'Alessandro recupera l'holandès i, juntament amb el central Álex Ortiz, seran novetats en l'onze grana

El Nàstic afronta avui contra el Recreativo el primer de dos partits seguits a casa amb l'objectiu d'intentar sortir com més aviat millor de les posicions de descens. De fet, ho farà si venç el conjunt andalús per més d'un gol i sempre que el Girona no golegi el Guadalajara, cosa que aporta encara més al·licients a un partit ja prou important contra un rival directe que també s'hi juga molt, ja que només té tres punts més que els grana.

L'equip de Jorge d'Alessandro se sent fort després d'haver encadenat quatre partits sense perdre i sense encaixar cap gol –encara no coneix la derrota des del canvi d'entrenador– i confia en les seves possibilitats per superar un equip que ve després de dues desfetes seguides. “Estem molt forts i sóc respectuosament optimista de cara a aquest partit”, assegura el tècnic argentí, que recupera Berry Powel un cop ja superada la lesió que li va impedir jugar la setmana passada a Alcoi. La presència del davanter holandès, a qui D'Alessandro va tornar a elogiar ahir afirmant que fins i tot l'havia ajudat aportant diverses variants i idees tàctiques durant un entrenament, serà una de les novetats en l'onze d'avui juntament amb la d'Álex Ortiz, que ocuparà el lloc a l'eix de la defensa del lesionat Xisco Campos. Tot i no descartar algun canvi més, el tècnic grana, que no preveu un rival tan tancat com ho va ser el Guadalajara, va insistir en la bona feina que estan fent els més habituals i en l'exemple que estan donant a la resta.

Mairata, a la banqueta

L'altra cara nova en les files grana, tot i que inicialment seurà a la banqueta, és la de Pere Mairata. El central mallorquí, baixa per lesió des de la cinquena jornada, va ser inclòs en la llista de 18 homes, de la qual cau Eloy Gila. I és que, sorprenentment, i tot i jugar a casa, D'Alessandro va decidir fer la convocatòria ja ahir i no just abans del partit, com sol ser habitual. Per la seva banda, el Recre perd un home important, Juan Villar, per sanció, però recupera diversos jugadors, com ara Granero, Cifu i Borda, i també un puntal per al mig del camp, Matamala, lesionat les darreres setmanes. El tècnic del conjunt andalús, Álvaro Cervera, ha marcat l'objectiu de “sumar almenys cinc punts dels pròxims nou”, tot i que recorda també la millora del Nàstic amb D'Alessandro, i això que no creu “en els canvis d'entrenador”.

Nosaltres tenim una il·lusió enorme i estem forts; al Recre se l'ha de respectar, però sóc optimista
Jorge D'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Crec que per les característiques dels seus jugadors, el Recre no es tancarà com ho va fer el Guadalajara, i això ens beneficia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)