1a femenina

El femení de l'Espanyol obté una victòria de prestigi a València

1a divisió femenina. Les espanyolistes van vèncer per la mínima gràcies a un gol de Lianne però no van poder retallar les diferències amb l'Athletic, que també va guanyar ahir el Lagunak

ESPANYOL1

LLEVANT0

El femení de l'Espanyol va obtenir ahir una important victòria al camp del Llevant, la sisena consecutiva en la lliga, i va oferir, a més, una bona imatge contra un dels rivals més complicats de la primera divisió femenina.

El partit no es presentava gens senzill, ja que el Llevant només havia perdut dos partits en tota la temporada, un dels quals a casa.

Les jugadores de Luis Carrión van sortir a totes, amb una pressió asfixiant al rival. La bona posada en escena de l'Espanyol va tenir premi, ja que en una de les primeres arribades va aconseguir marcar el 0-1. Débora va penetrar per la banda i després de diversos rebutjos Lianne va superar la portera del Llevant.

Amb el resultat a favor, les blanc-i-blaves van ser superiors al rival valencià i van disposar d'ocasions per arribar al descans amb un avantatge més ampli. Mari Paz i Willy van tenir a les botes el 0-2.

Després de la represa, les blanc-i-blaves van estar a punt de pagar car el fet d'haver perdonat en els primers 45 minuts, ja que les locals van millorar. El conjunt granota hauria pogut empatar en el minut 62, quan el col·legiat els va xiular un penal a favor. Però Mariajo, en una gran acció, va evitar el gol.

La victòria, però, no va servir per retallar diferències amb el líder, l'Athletic, que va golejar el Lagunak (0-3).

LLEVANT: Sandra Paños, Maider, Ruth, Neus (Peque, 53'), Mariajo, Alicia, Nerea (Andrea, 59'), Anabel, Mariví, Alexia i Bernauer. ESPANYOL: Mariajo, Vane, Torrejón, Sonia, Monforte, Meseguer, Joanna, Débora, Willy, Lianne (Sara Serna, 90') i Mari Paz (Yánez, 87'). GOLS: 0-1 (10') Lianne. ÀRBITRE: Sánchez Palop. T.G.: Va amonestar les jugadores locals Maider i Bernauer, i les visitants Torrejón, Willy i Vanessa.