1a femenina

Un pas enrere perillós

L'Estartit perd amb claredat al camp del Màlaga, que l'atrapa en la taula classificatòria i li eixuga el marge respecte a la zona de descens

MÀLAGA4

L'ESTARTIT1

MÀLAGA: Chelsea, María, Alicia, Lorena (Rocío, 63'), Janira, Ana, Sara (Noelia, 69'), Esther, Marta (Chus, 80'), Anita i Thaïs (María José, 74').

L'ESTARTIT: Esther, Vane (Maria, 65'), Raquel (Parramon, 46'), Reche, Sílvia, Meri, Stefi, Tània (Vicky, 74'), Carolina, Reka i Patri (Carla, 46').

GOLS: 1-0 (12') Ana. 1-1 (39') Sílvia. 2-1 (53') María. 3-1 (83') Anita. 4-1 (86') Esther.

ÀRBITRE: Gómez Arias. T.G.: Anita i Thaïs; Patri i Meri.

COMENTARI: L'Estartit arribava a Màlaga –amb un viatge molt feixuc, ja que sortia a primera hora del matí del Prat i jugava a les 12 del migdia– amb possibilitats de marcar distància respecte a la zona de descens, però en va sortir amb una derrota que fa mal. El Màlaga, que marca la zona de descens, el va superar amb claredat i l'ha atrapat en la classificació, fet que complica la situació a un equip que ha encadenat cinc jornades sense guanyar. Les gironines van estar dins el partit fins al descans, amb un empat a 1. Després el Màlaga va marcar el 2-1 amb un fort xut des de la frontal. Tot i alguna ocasió de Clara, les de Rafa Gil es van veure clarament superades. I ja en la recta final, un golàs de volea d'Anita va deixar resolt el partit. Amb l'Estartit en ple desgavell, el Màlaga va fer el quart.