1a femenina

Victòria de prestigi

El Sant Gabriel derrota un dels equips revelació de la temporada, l'Sporting Huelva, després de fer un dels seus millors partits

SANT GABRIEL2

HUELVA0

SANT GABRIEL: Marina, Romero, Alba, Baudet, Marta Villagrasa, Dori (Rebollo, 66'), Haley, Marta Cubí, Gio, Rocío i Eva.

SPORTING HUELVA: Lola, Elena, Sandra, Lorena, Anita, Virgy (Esperanza, 77'), Alharilla, Laura (Maite, 46'), Jenny, Trini i Silvia.

GOLS: 1-0 (35') Rocio. 2-0 (85') Marta Villagrasa.

ÀRBITRE: Va mostrar targeta groga a la local Romero.

COMENTARI: Victòria de prestigi del Sant Gabriel contra l'Sporting Huelva que arribava com un dels equips revelació de la competició i que va retornar a terres andaluses de buit després d'un dels partits més seriosos de les jugadores de Pedro Martín. Passada la mitja hora de joc, Rocío va fer pujar l'1-0 amb un llançament de falta. Amb el gol, les locals es van animar i van arribar els seus millors minuts. Georgina ho va intentar i Eva va disposar d'una bona ocasió. Tot i així es va arribar al descans amb el mínim 1-0. La segona meitat va estar plena d'alternatives i amb ocasions a les dues porteries. A l'Sporting se li va anul·lar un gol per fora de joc que hagués estat l'empat. A cinc minuts del final, però, va arribar la sentència. Va ser Marta Villagrasa, que retornava després de la seva lesió, qui va tenir el sant a favor i va fer el 2-0.