El Sant Gabriel deixa escapar dos punts a domicili

1a divisió femenina. Van tenir gran part del partit controlat

COLLERa2

SANT GABRIEL2

COLLERA: Andrea, Sus, Laurita, Anita (Ely 57'), Rosita, Maria Antònia, Patri, Tània (Capó, 50'), Pili Espadas, Maria Vidal, Marga (Raquel, 70'). SANT GABRIEL: Marina, Eva, Curi, Romero, Serrano, Alba Mena, Carreras, Maria Villagrasa, Haley, Caubet, Dori i Apolo. GOLS: 0-1 (20') Carreras. 1-1 (40') Vidal. 1-2 (55') Dori. 2-2 (85') Patri. ÀRBITRE: Puigserver Trobat. T.G.: Cap. T.V.: A la visitant Alba Mena per vermella directa (85'). COMENTARI: El Sant Gabriel va deixar escapar ahir una oportunitat d'or per continuar apropant-se a les posicions aristocràtiques de la classificació. Les noies entrenades per Pedro Martín van deixar escapar dos punts en la seva visita a Collera després d'un gol de la visitant Patri a cinc minuts del final. Gairebé durant tot el matx, les visitants van dur el ritme del partit. El gol de Carreras al cap de vint minuts de començar va donar ales al conjunt català, que no va saber lligar el matx, ja que, poc abans d'acabar la primera part, Vidal va igualar el marcador. La reacció, però, no va trigar, ja que, deu minuts després de l'inici de la represa, Dori va fer el gol que semblava el definitiu, perquè el Sant Gabriel tenia lligat el seu rival. A partir d'aquí, però, el Collera va anar a l'atac i va assetjar la porteria de Marina fins que, a falta de cinc minuts, Patri va fer el gol de la victòria per al conjunt local.