L'Espanyol goleja el Lagunak amb quatre gols de Mari Paz

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves van sumar els tres punts sense cap problema

Espanyol7

lagunak0

ESPANYOL: Mariajo (Alba Montserrat, 46'), Lohman, Sanderson (Brenda, 63'), Torrejón, Willy (Lara, 46'), Sonia, Mari Paz, Vane, Débora (Sara Serna, 50'), Yáñez i Núria Mendoza.

LAGUNAK: María Cortes, Josune (Marta, 68'), Miriam (Sara, 40'), Maite, Raquel, Amaya, María (Maite, 55'), Nekane, Maite, Arguiñe i Dania (Isabela, 75').

GOLS: 1-0 (27') Willy. 2-0 (30') Mari Paz. 3-0 (45') Mari Paz. 4-0 (75') Mari Paz. 5-0 (80') Sara Serna. 6-0 (85') Mari Paz. 7-0 (90') Brenda.

ÀRBITRE: Fernández Pérez.

COMENTARI: L'Espanyol va golejar el Lagunak navarrès amb una gran actuació de l'espanyolista Mari Paz, que va marcar quatre gols. El partit va ser de domini total de l'Espanyol. Les jugadores locals van saber tenir paciència davant d'un rival que va començar ben situat en defensa. Al minut 27, Willy va aconseguir marcar el primer gol del partit. A partir d'aquest moment, el Lagunak, tot i no estirar les seves línies, va perdre l'ordre defensiu i deixava pas al festival de gols de Mari Paz. La jugadora blanc-i-blava va encetar el seu compte golejador al minut 30 fent el segon del seu equip i encara en va fer un altre al límit del descans que deixava un clar 3-0 al marcador. A la segona meitat, el domini de l'Espanyol va continuar, i Mari Paz feia el 4-0. Sara Serna feia pujar el cinquè (80'), i Mari Paz aconseguia el seu pòquer personal de gols marcant el 6-0. El setè i definitiu va arribar al minut 90 i va ser de Brenda.