1a femenina

El derbi dels grans reptes

1a divisió femenina. El Barça, líder amb ple de catorze victòries, visita aquesta tarda el camp de l'Espanyol (3r), que encadena vuit triomfs i tan sols ha cedit un empat a Sant Adrià

Era impossible que el derbi entre l'Espanyol i el Barça femení arribés prometent més i millors emocions. Aquesta tarda a les quatre es veuen les cares els dos equips més entonats de la lliga, que tenen arguments més que sòlids per sortir de Sant Adrià amb els tres punts al sarró. Les blaugrana, de fet, viuen la seva etapa més dolça. Tan sols cal atendre's a les xifres: són líders amb catorze victòries en catorze jornades i tenen un bagatge impecable de 51 gols a favor i quatre en contra.

L'Espanyol tampoc no es queda curt: és tercer, encadena vuit triomfs, a casa només ha cedit un empat i és conscient que amb una victòria se situaria a només quatre punts de les culers. “És un dels partits més bonics que es poden veure”, explica el tècnic blanc-i-blau Lluís Carrión, que confia a trencar la ratxa victoriosa blaugrana: “Sabem que arriben en un gran moment, però nosaltres som un bloc molt fort al nostre camp i estem convençuts que si fem bé la nostra feina podem guanyar.”

La fita d'allargar-ho

El tècnic blaugrana Xavi Llorens també s'espera una bona pugna. “Serà un partit molt igualat, amb les jugadores dels dos bàndols motivades al 200 per cent”, diu el mister, que creu que “els petits detalls acabaran decantant la balança”. Llorens, a més, està ben alerta de la qualitat de l'Espanyol, al qual descriu com “un equipàs, amb una gran portera, una defensa tremenda, un mig del camp amb qualitat, esforç i treball, i unes bales en l'aspecte ofensiu”.

Amb tots aquests elements, doncs, la pugna està servida. Ho resumeix l'entrenador de les blanc-i-blaves: “És un d'aquells duels importants en què sumes i deixes un rival directe sense fer-ho.” El tècnic blaugrana, que no s'esperava aquesta gran arrencada, espera mantenir la ratxa, tot i que creu que “les diferències encara no signifiquen gaire res perquè queda moltíssima lliga per endavant.”

42
Punts de 42 possibles
ha sumat el Barça, que ho ha guanyat tot i en té 7 més que l'Espanyol.
56
Dianes ha fet l'Espanyol,
que és l'equip més eficient de la categoria seguit per les blaugrana, amb 51.
L'Espanyol té un senyor equip, amb jugadores de molta qualitat i que són molt perilloses
Xavi Llorens
entrenador del barça
Es presenta un duel molt igualat i les jugadores estaran al 200 per cent, tot i que els petits detalls acabaran decantant la balança
4
Gols encaixats pel Barça
. Són les més sòlides al darrera i fa set partits que no reben cap diana.
0-1
En l'últim precedent
. A la final d'enguany de la copa Catalunya les blaugrana van superar l'Espanyol amb gol d'Alba en pròpia porteria.
Serà un gran partit. El Barça està fort, però nosaltres també i confiem vèncer per apropar-nos-hi
Lluís Carrión
entrenador de l'espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)