1a femenina

L'Espanyol evita en temps afegit el ple al 15 del Barça

1a divisió femenina. El gol de Brenda va posar les taules al marcador en un derbi ple d'alternatives i de gols que no va decebre en cap moment

ESPANYOL3

BARÇA3

El derbi entre el líder, el Barça, i l'Espanyol, no va decebre a les expectatives i va oferir un duel ple de gols, alternatives i emoció fins al temps afegit, quan el conjunt blanc-i-blau va acabar posant les taules en el marcador amb un gol de Brenda. Un resultat que evita el ple de quinze victòries en quinze partits de les blaugrana, que de totes maneres sumen un punt important en un camp on fins ahir només havia puntuat un equip.

L'Espanyol va ser el que va portar la iniciativa en els primers minuts, amb un ritme molt intens i amb la velocitat de Willy i Débora per bandes, però van ser les visitants les que es van avançar, amb un gol d'Olga just abans d'arribar al minut 20. El conjunt blanc-i-blau va reaccionar immediatament i en menys d'un quart d'hora va capgirar el marcador.

Després del descans, el guió va tornar a canviar. L'Espanyol es va fer enrere i això ho va aprofitar el Barça per empatar amb un gol en pròpia porteria en el minut 63 quan el joc estava mig aturat i per tornar a posar-se al davant només tres minuts després. Aquests dos gols gairebé seguits van deixar molt tocades les blanc-i-blaves, que no van trobar la manera de fer mal a la defensa rival. Però quan el Barça ja gairebé celebrava una altra victòria, Brenda, ja en temps afegit, va aconseguir un mal menor.

ESPANYOL: Mariajo, Joanna, Lianne, Torrejón, Willy, Sonia (Sara Serna 75'), Mari Paz, Gimbert, Monforte (Brenda 84'), Débora i Meseguer. BARÇA: Ràfols, Lau, M. Unzué, Ani, Melani (Kenti 45'), Guti (Loli 45') (Carol 85'), Corredera, Miriam, Vicky, Soni i Olga (Montse 79'). GOLS: 0-1 (19') Olga. 1-1 (25') Willy. 2-1 (33') Mari Paz. 2-2 (63') Meseguer en pròpia porteria. 2-3 (66') Loli. 3-3 (91') Brenda. ÀRBITRE: Navarro Jiménez. T.G.: A les locals Gimbert, Willy, Mari Paz i Torrejón; a les visitants Miriam i Kenti. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.

El Barça torna a encaixar gols després de 8 partits

EL 9

Ahir s'enfrontaven l'equip més golejador de la lliga, l'Espanyol –que ja suma un total de 59 dianes–, i el menys golejat, el Barça. Les blaugrana arribaven al partit després d'encadenar vuit jornades sense rebre cap gol, però en van acabar encaixant tres. Un menys dels només quatre que havien rebut en els altres catorze partits jugats fins ahir. Si amb el gol de Brenda en temps afegit el Barça va veure trencada la ratxa de catorze victòries consecutives i va cedir els primers punts de la temporada, l'Espanyol també va veure truncada una ratxa de vuit triomfs seguits, que li impedeix alhora situar-se provisionalment en la segona posició de la taula, faci el que faci avui l'Athletic a casa contra el Màlaga.