Nàstic

Powel titular, Orbegozo viatjarà

Nàstic. Jorge d'Alessandro va avançar ahir que el davanter holandès tornarà a l'onze titular al camp del Celta i que l'últim reforç de l'equip grana, del qual valora la rapidesa en l'adaptació i l'actitud, ja entrarà en la convocatòria

Jorge d'Alessandro va avançar ahir que Berry Powel tornarà a la titularitat divendres al camp del Celta, després que l'holandès hagi superat del tot la lesió que l'ha afectat últimament. A més, el tècnic del Nàstic va assegurar que l'últim reforç, Mikel Orbegozo, viatjarà a Vigo. “És jove i positiu, té il·lusió. Està bé físicament i s'ha adaptat ràpidament al treball i a l'equip. Els jugadors que vénen de filials de grans equips tenen una alta cultura futbolística”, va explicar D'Alessandro. A Vigo el Nàstic té la baixa del sancionat Mingo, ja que va veure la cinquena targeta groga contra el Múrcia –Rodri va veure la quarta, i no la cinquena com es va dir després del partit–, i el seu lloc l'ocuparà Raúl Fuster, que ahir es mostrava motivat per tornar a la titularitat, tot i que, més enllà de l'interès personal, és conscient que ara mateix el que urgeix són guanys col·lectius.

Roberto Peragón

El que difícilment serà titular a Balaídos és Peragón, que encara no ha marcat. D'Alessandro va revelar que aquests dies hi ha parlat: “Té la meva confiança. Ell m'ha de respondre com un fill. I jo li he dit: ‘Estic aquí amb tu. Fes-me gols, i et posaré quan t'hagi de posar. I em respons al camp. Parla al camp'. Li donaré la confiança, però m'ha d'ajudar.” Peragón es va fer mal al coll ahir, però avui ja s'entrenarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)