Nàstic

La fe de D'Alessandro davant un mes molt delicat

Nàstic. El cuer es juga la vida contra quatre equips de dalt (Celta, Elx, Almeria i Valladolid), però el tècnic veu una plantilla enfortida i està convençut que donarà la talla amb bons partits

El Nàstic afronta ara, consecutivament, quatre partits contra equips de la zona alta de la classificació i que passen per un bon moment de joc i de resultats. L'equip grana, cuer a cinc punts de la zona de permanència, necessita reaccionar urgentment, i els següents compromisos no li facilitaran gens ni mica les coses. Divendres a les 9 del vespre, el Nàstic visita el Celta, un equip que s'ha mostrat bastant irregular però que arriba al partit després d'haver aconseguit 10 punts dels últims 12 en joc. L'equip gallec és el cinquè classificat i té la zona d'ascens directe a tres punts. Després de visitar el Celta, el Nàstic rep al Nou Estadi l'equip més en forma del moment, l'Elx. En les deu últimes jornades, el líder de la categoria ha guanyat vuit partits i n'ha empatat dos. És l'equip més golejador i en els dos últims partits ha marcat deu gols. El partit contra l'Elx és el que tanca la primera volta, i la visita de l'Almeria, en el segon partit seguit del Nàstic a Tarragona, és el que obre la segona. L'equip andalús, setè, es manté a prop de la zona de privilegi i ja va derrotar els grana en la primera volta (3-1). L'últim rival en aquest tram complicat de competició és el Valladolid, l'autèntica bèstia negra dels grana fins ara. Els dos equips s'han vist les cares dues vegades, amb un tanteig contundent favorable als castellans: 0-9 (0-3 a la lliga i 6-0 a la copa). El Valladolid ocupa el quart lloc.

Tot i aquest panorama tan delicat, Jorge d'Alessandro és optimista, i ho justifica assegurant que el seu equip treballa tan bé que no li pot demana res més. D'Alessandro diu que el Nàstic està preparat per afrontar els quatre partits i fer bones actuacions, en part perquè considera que són rivals que deixen jugar a futbol. “Amb un onze inicial més ajustat donarem una bona mesura”, explica el tècnic, que està satisfet amb els recursos de què disposa ara després de l'arribada de Dani Abalo i Orbegozo i la recuperació de jugadors com ara Powel i Álvaro Rey. Tot i la mala ratxa de resultats –un sol punt en els últims quatre partits–, l'entrenador argentí veu el seu equip psicològicament renovat i enfortit “perquè sap que el que fa té sentit” i a un bon nivell en l'aspecte físic i en el tàctic, però és conscient que ha donar més de sí: “Vull alguna cosa més, no se què és, potser un psicòleg m'ho podria dir, i cal aplicar-ho en aquesta situació de crisi.”

EL TÈCNIC, OPTIMISTA

“L'equip està psicològicament enfortit perquè sap que el que fa té sentit”

EL PROPER RIVAL

El Celta ha pujat fins al cinquè lloc després de sumar 10 dels últims 12 punts en joc

I DESPRÉS...

El Nàstic rebrà el líder intractable, l'Elx, i visitarà la seva bèstia negra, el Valladolid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)