Nàstic

Independentment del rival

El Nàstic, cuer, necessita un bon resultat a Balaídos si no vol que la salvació sigui missió quasi impossible

Powel serà titular i l'últim fitxatge grana, Orbegozo, és la gran novetat de la llista, en què no hi ha Borja Viguera

El Nàstic necessita reaccionar ja si no es vol quedar gairebé sense possibilitats de salvar-se molt abans que acabi la lliga. Els grana visiten avui Balaídos, un camp poc propici i menys tenint en compte el gran moment del Celta, que ha sumat 10 dels últims 12 punts en joc, però on es fa molt necessari no només puntuar sinó també guanyar després de sis jornades sense conèixer la victòria. Tot el que no sigui això, podria deixar el conjunt de D'Alessandro, que ja és cuer, encara més enfonsat en el pou i més lluny de les posicions de permanència, ara a cinc punts.

Per aquest primer compromís d'una sèrie de quatre contra equips de la part alta, el Nàstic està obligat a retrobar-se amb el gol si vol lluitar de tu a tu amb el Celta, el segon bloc més golejador de la lliga només al darrere del líder, l'Elx, que serà el pròxim rival. En aquest sentit, la tornada de Berry Powel a l'onze inicial –contra el Múrcia va sortir en la segona part– després d'haver superat completament la seva lesió, és la millor notícia per al tècnic argentí.

Orbegozo per Viguera

La gran novetat en la convocatòria és la presència de l'últim fitxatge, el davanter basc Mikel Orbegozo, tot i que D'Alessandro no el farà jugar d'inici. El gran perjudicat ha estat Borja Viguera, que no ha viatjat a Vigo –Tuni tampoc va ser convocat per segona jornada seguida– i ahir a més es va endur les crítiques del tècnic: “No ha estat a l'altura i no ha complert amb les expectatives que s'havien obert, i he de prendre decisions i posar sempre els millors; no juga perquè no està bé i a més, hem fitxat un jugador per al seu lloc.” A banda de Powel, una altra de les cares noves en l'onze serà Raúl Fuster, que ocuparà el lloc del sancionat Mingo, i probablement Luna, que té molts números de deixar Peragón a la banqueta. Pel que fa al Celta, que si guanya avui passarà la nit situat en llocs d'ascens directe, Paco Herrera recupera De Lucas i Álex López, que podrien tornar a l'onze, i perd Natxo Insa per sanció.

Una única victòria

Balaídos no és un camp que històricament li hagi anat gaire bé al Nàstic, ja que dels onze partits de lliga que hi ha jugat –quatre a primera i set a segona– només n'ha guanyat un i n'ha empatat dos. Va ser la temporada 2008/09 amb gols de Diop i N'Gal. En les dues últimes visites, però, ha caigut derrotat (3-1 i 1-0).

LES FRASES DE JORGE D'ALESSANDRO

Borja Viguera no ha estat a l'altura i no ha complert amb les expectatives; no juga perquè no està bé i hem fitxat un jugador per al seu lloc
El Celta té un gran talent i tracta bé la pilota, i nosaltres intentarem fer servir les nostres armes, però sense renunciar al nostre joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)