Nàstic

“El missatge és que hem de guanyar els dos partits”

Nàstic. D'Alessandro admet que per salvar-se és imprescindible vèncer l'Elx i l'Almeria, i diu que futbolísticament no pot demanar més a l'equip, només motivació i comunió amb l'afició

A Tarragona tothom té clar que la permanència a segona A passa, ineludiblement, per guanyar els dos pròxims partits, tots dos a casa, contra l'Elx i l'Almeria. El tècnic grana, Jorge D'Alessandro, ho va reconèixer ahir, en què es va mostrar optimista i convençut que el seu equip és capaç d'aconseguir-ho, malgrat que els dos rivals estan situats a la zona alta. En opinió de l'argentí, el Nàstic té un estil molt definit i personalitat, no és inferior a cap rival i ocupa una posició en la classificació –l'última, a sis punts de la zona de permanència– que no mereix. “Hem de donar un missatge positiu, d'equip que treballa, que competeix. Necessitem guanyar i tindrem el suport logístic de tothom, afició, directiva, premsa... El missatge és que hem de guanyar els dos partits”, diu D'Alessandro, el qual, com a molt, estaria satisfet amb 4 punts dels 6.

El tècnic argentí està tan content amb la imatge, amb el joc, del seu equip que assegura que no contempla fer gaires canvis, ni tàctics ni de jugadors. “Futbolísticament, a l'equip no li puc demanar més”, afirma. Això sí, admet que no pot estar content del tot perquè el que no arriben són els gols i els resultats. És per això que el que sí que demana és més motivació i més ganes, i el suport de l'afició i la comunió amb ella.

Dani Abalo, titular

D'Alessandro va avançar que Dani Abalo serà titular contra l'Elx, malgrat que ahir no es va entrenar per una gastroenteritis. Avui, però, ja treballarà amb normalitat. Galindo, en canvi, titular a Vigo, no estarà en l'onze inicial. El tècnic argentí va elogiar el partit del bolivià contra el Celta, però va dir que va complir una funció tàctica específica en un partit determinat. Els que tampoc no seran en l'equip titular –ni, probablement, a la banqueta– són Viguera i Tuni. D'Alessandro ja va dir la setmana passada que Viguera no està a l'atura del que se n'espera i ahir va explicar que n'ha parlat amb ell. Amb Tuni, en canvi, no hi ha parlat, i fa la impressió que ara mateix no hi compta gaire. “Té contracte en vigor amb el club pel qual es deu, i el posaré quan ho cregui necessari”, va afirmar el tècnic, que demana als futbolistes que no participen tant que positivitzin la situació. “Quan haguem de parlar de futbolistes que no juguen ja ho farem, però ara no toca”, va sentenciar.

AVÍS A TUNI

L'entrenador argentí va donar a entendre que no està content amb el rendiment del mallorquí

LES FRASES

No veig quins canvis puc fer. Futbolísticament, a l'equip no li puc demanar més
Jorge d'Alessandro
TÈCNIC DEL NÀSTIC
L'equip manté un estil òptim, marca credencials, és un més de la categoria. No és justa la posició que ocupa, i ho afirma tothom
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)