Nàstic

Longás, un dels “líders”

Nàstic. El mig centre aragonès, que ahir no es va entrenar per una tendinitis que no li impedirà jugar dissabte, és bàsic en l'esquema de D'Alessandro, que elogia el seu bon estat de forma

Diu D'Alessandro que ara no és moment de parlar dels futbolistes que no juguen. Prefereix donar tot el protagonisme als que ell defineix com a líders. I un d'ells és Antonio Longás, que en els últims partits ha deixat la banda per situar-se en el doble pivot, on interpreta el rol creatiu. El tècnic argentí el considera una peça bàsica i ahir va tornar a elogiar el seu bon moment de forma. Malgrat això, l'equip no guanya, però Longás ho mira pel costat positiu: “Tot i que estem malament, estem molt bé. Estaríem pitjor si no juguéssim bé, si no plantéssim cara, però disfrutem al camp i fem bons partits. Falta marcar i obtenir bons resultats.” Longás, però, admet que això fa de mal explicar: “Quan dic als meus amics que estic convençut que ens en sortirem, em miren com si estigués boig.” El que ha de fer que la gent confiï en l'equip és que arribin els resultats positius. Ell hi creu cegament, i demana a l'afició que també hi cregui i els faci costat. Longás no es va entrenar ahir per culpa d'una tendinitis, però espera poder treballar avui amb normalitat i espera estar al cent per cent per al partit de dissabte contra l'Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)