Nàstic

WALTER FERNÁNDEZ

JUGADOR DEL VIDEOTON HONGARÈS

“Em va saber greu el meu final al Nàstic”

Com ha anat l'adaptació a un futbol diferent com és l'hongarès?

Molt bé. Quan em van dir que anava a jugar a Hongria, no en coneixia res. El primer que et preguntes és: què hi haurà? Però l'adaptació ha sigut molt bona. Sense una bona adaptació, és molt difícil que futbolísticament les coses vagin bé. Jo em pensava que seria un futbol més físic, però m'ha sorprès perquè és molt tècnic. De tota manera, la primera divisió hongaresa té un nivell similar a la segona A.

Sigui com sigui, és una primera divisió. Pot guanyar la lliga el Videoton?

Sí, tenim bons jugadors, tenim un bon estadi on es pot jugar bé a futbol i l'equip ja va ser campió la temporada passada. De moment, ja ens hem col·locat tercers.

Li va saber greu com va acabar l'etapa al Nàstic, on va ser una de les revelacions al principi i va acabar jugant poc?

Sí, és clar que em va saber greu el meu final al Nàstic, ja que creia que podia ajudar més l'equip. Va anar com va anar i, malgrat tot, va ser una bona experiència.

Què li va faltar per triomfar-hi?

Més continuïtat, jugar més, tenir en la segona temporada els minuts del principi de la primera... Però això també pot ser culpa meva. Per exemple, reconec que em va faltar aportar gols, una circumstància que ara estic millorant.

El va afectar negativament el fitxatge frustrat pel Màlaga, que va ser un punt d'inflexió en la seva etapa al Nàstic?

No ho crec, tot i que potser una mica en l'aspecte anímic. És veritat que després no vaig jugar tant. Però ara ja no hi penso i prefereixo mirar endavant perquè segur que vindran altres oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)