Nàstic

El Nàstic té embastat el fitxatge d'Hugo Bargas

És un davanter de 25 anys. El club grana ha accelerat els contactes amb l'atacant francès de l'All Boys argentí després que les negociacions per Ezequiel amb el Betis s'hagin encallat

Després que les converses per incorporar l'extrem esquerre del Betis Ezequiel s'encallessin, el Nàstic es va posar a treballar per buscar alternatives i ja n'ha trobat una que si no hi ha cap contratemps podria aterrar ben aviat a Tarragona. És tracta de l'atacant de l'All Boys Hugo Bargas, un futbolista de 25 anys nascut a França però amb passaport argentí –la nacionalitat dels seus pares–. Les negociacions entre el club grana i el futbolista estan molt avançades i, si cap problema d'última hora ho acaba impedint, Hugo Bargas arribarà al Nàstic la setmana que ve. I és que la prioritat de la secretaria i el cos tècnic és deixar enllestida la plantilla de la segona volta com més aviat millor.

El davanter centre francès, que pot jugar també per la banda, no és cap desconegut per al club grana, que el va intentar fitxar el 2010 però no va poder concretar l'operació perquè no es va arribar a un acord econòmic. Aquell estiu, precisament, va aterrar Tarragona l'actual pitxitxi del Nàstic, Berry Powel, que va coincidir amb Bargas al De Graafschap holandès.

L'Argentina i Holanda

Abans de recalar en el futbol holandès, el davanter va iniciar la seva trajectòria professional a l'All Boys argentí l'any 2007, en què va disputar vint partits. El curs següent va fitxar pel De Graafschap, on només va jugar tres duels i va acabar cedit al Zwolle. El seu retorn, però, no podia ser més dolç, ja que Bargas va ser una de les peces clau en l'ascens a primera de l'equip blanc-i-blau el curs 2009/10, en què va fer 16 gols. La temporada següent, el francès va continuar tenint minuts i va marcar sis dianes abans de marxar l'estiu passat a l'All Boys, que juga en la primera divisió argentina. Això sí, amb el club de Buenos Aires no ha disposat de gaires minuts: 73 en quatre partits.

Amb el fitxatge del davanter francès ben embastat, una de les prioritats que s'ha marcat el club tarragoní és donar sortida als futbolistes que no tenen la confiança de Jorge d'Alessandro. La secretaria tècnica del Nàstic, doncs, espera cedir Julio Rico i Eloy Gila, que ha anat perdent protagonisme en les últimes jornades.

LA FITXA

Hugo Christophe Bargas
22/10/1986 a Le Puy-en-Velay (França) 25 anys
1,82 m 76 quilos Davanter centre francès amb passaport argentí
Trajectòria
2007/08
All Boys (20 partits i 4 gols)
2008/09
De Graafschap (3 partits)
2008/09
Zwolle, cedit (15 partits i 4 gols)
2009/10
De Graafschap (35 partits i 16 gols)
2010/11
De Graafschap (31 partits i 6 gols)
2011/12
All Boys (4 partits)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)