Nàstic

L'equip s'aferra a l'estil per mirar endavant

La línia a seguir. Els jugadors del Nàstic volen traduir la millora en el joc en bons resultats i esperen recuperar la confiança guanyant l'Elx

La situació amb què el Nàstic ha arribat al final de la primera volta és més que complicada. El conjunt grana s'ha encallat a la cua, té la zona de salvació a sis punts i cada cop hi ha menys marge. L'equip tarragoní, però, té un argument per pensar que pot revertir la situació: el seu estil de joc combatiu. Almenys, a això s'aferren els jugadors, que demà tanquen el primer tram de la lliga amb la visita d'un rival fort i poderós, l'Elx, al Nou Estadi.

Amb vista a aquest partit, el capità, Mingo, té clar que cal persistir en l'actitud mostrada fins ara. “Si el joc no fos bo, l'equip mostrés por o no donés la cara, el discurs en aquesta situació seria un altre i gairebé no sabria què dir, però treballem bé i sortim a guanyar els partits”, diu el lateral d'Hostalric en una reflexió que mostra força bé com afronta la plantilla la visita de l'Elx, un contrincant que consideren idoni per creure en la feina feta. “És el millor rival possible per començar a sumar de tres en tres i aconseguir que la situació canviï una mica: una victòria reforçaria molt la moral de l'equip”, afirma Mingo, que afegeix: “Amb bons resultats contra els rivals d'entitat que ens esperen es reforçaria la feina feta.”

Això sí, per trencar una ratxa de mals resultats que ja dura set duels caldrà millorar la definició. “En els últims partits hem tingut ocasions suficients per aconseguir més bons resultats i ho hem merescut, però la pilota no ha volgut entrar i els números no han estat bons”, conclou el capità.

L'Elx és el millor rival possible per començar a sumar. Una victòria reforçaria molt la moral de l'equip
Carles Domingo, ‘Mingo'
defensa i capità del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)