1a femenina

El Barça no afluixa i encadena un altre triomf

Les de Xavi Llorens continuen amb la seva imbatibilitat després de guanyar a Mallorca amb gols de Vicky, Olga, Marta Corredera i Sònia

BARÇA4

COLLERENC1

Nova victòria de les noies de Xavi Llorens. Les blaugrana s'han imposat en un partit en què han tingut el control del joc i han gaudit de moltes ocasions de gol. Amb aquest triomf, el Barça manté el liderat amb disset victòries i un sol empat.

El primer gol del Barça va arribar ben aviat. Després d'una bona triangulació de l'atac, la pilota va arribar a Vicky Losada, que no va perdonar. Poc després, el segon: una bona centrada de Marta Corredera va ser rematada al fons de la xarxa per Olga García. La victòria del Barça era plàcida però una contra va ser aprofitada per Patri per reduir distàncies en el minut 24. Les de Llorens van reaccionar, però tot i les ocasions per fer el tercer es va arribar en el descans amb el mínim avantatge (1-2).

El Collerenc va sorprendre en la represa jugant amb certa vocació ofensiva buscant l'empat. La defensa del Barça va estar solvent i va impedir que les locals tinguessin ocasions clares per marcar. En el darrer quart d'hora, el Barça va recuperar el domini i va tornar a gaudir d'ocasions per sentenciar. El gol de la tranquil·litat va arribar quan Marta Corredera va resoldre amb qualitat un un contra un amb la portera. Sònia no va fallar amb la seva cita amb el gol a quatre minuts del final aprofitant una passada de Marta Corredera.

COLLERENC: Andrea, Sus, Anita (Laurita, 86'), Rosita, Maria Antonia, Patri, Raquel (Carol, 77'), Pili, Vidal, Marga i Mariona (Tània, 45'). BARÇA: Ràfols, Flor (Melanie, 60'), Meli (Kenti, 45'), Ani, Lau, Montse (Marta, 60'), Marta Corredera, Miriam Diéguez, Vicky Losada, Sònia Bermúdez i Olga García (Ludmila, 80'). GOLS: 0-1 (7') Vicky Losada. 0-2 (11') Olga García. 1-2 (24') Patri. 1-3 (73') Marta Corredera. 1-4 (86') Sònia Bermúdez. ÀRBITRE: Lara Ortega.T.G.A la visitant, Lau.