1a femenina

No perden de vista el líder

Victòria treballada. L'Espanyol guanya amb dos gols a la primera part, de Sara Serna i Lara al Llanos, i segueix les petges del Barça

LLANOS0

ESPANYOL2

L'Espanyol va ser capaç de sumar els tres punts contra el Llanos en un partit força complicat per a les jugadores de Luis Carrión.

El partit es va posar ràpidament de cara per a les blanc-i-blaves, ja que només havien passat quatre minuts quan Sara Serna va marcar l'1-0. Amb l'avantatge en el marcador, l'Espanyol va jugar amb més tranquil·litat. El Llanos va fer un partit força defensiu i en aquesta primera meitat no va inquietar la porteria de Mariajo. El segon de l'Espanyol va arribar en el minut 34 i el va fer Lara Rabal.

En la segona meitat no es va veure el mateix nivell. Les barcelonines van baixar el pistó i es van dedicar a mantenir el resultat que hi havia en el marcador. El Llanos tampoc va manifestar el més mínim interès a arribar a la porteria local i només va disposar d'una ocasió.

ESPANYOL: Mariajo, Marta Torrejón, Sara Serna (Alba Pomares, 54'), Willy (Aida, 83'), Sonia, Mary Paz (Sarita, 87'), Vane, Meseguer, Lara Rabal, Brenda (Yañez, 77') i Cotado. LLANOS: Prieto, Marta, Idaira, Lucia, Laly (Esperanza, 79'), Marina, Conchi, Marta, Lourdes, Nerea (Belén, 71') i Amanda (Alicia, 79'). GOLS: 1-0 (4') Sara Serna. 2-0 (36') Lara Rabal. ÀRBITRE: Martín Varas.