Nàstic

La mitja taronja de Powel

Nàstic. Hugo Bargas es defineix com un davanter mòbil que necessita un punta referent i recorda que ja va formar una societat fructífera amb l'holandès

L'abril del 2010, Hugo Bargas i Berry Powel van viure la joia de l'ascens a la primera divisió d'Holanda amb el De Graafschap. La participació dels dos futbolistes va ser clau en l'èxit de l'equip holandès i ara, quasi dos anys més tard, els dos futbolistes tornen a coincidir en una plantilla. Hugo Bargas, el tercer reforç d'hivern del Nàstic, va rememorar ahir aquest fet en la seva presentació, recordant que amb Powel es van complementar a la perfecció en la davantera del De Graafschap i junts van marcar uns quants gols, 16 ell i 15 l'holandès. El davanter espera que, aquesta temporada, les coses els surtin tan bé com llavors. Hugo Bargas, nascut fa 25 anys a França de pares argentins, es defineix com un futbolista que pot actuar en totes les posicions d'atac i que millora les prestacions si està acompanyat d'un punta de referència, com ara Powel.

El nou jugador grana ha signat fins a final de temporada, però el contracte es podria allargar un curs més depenent d'uns objectius que es fixaran en els propers dies. Hugo Bargas, content de tenir un argentí com a entrenador, va passar ahir al matí la revisió mèdica, al migdia va ser presentat, a la tarda es va entrenar en solitari i avui participarà en la primera sessió de treball amb els nous companys. Espera adaptar-se ràpidament per estar a punt, si cal, per debutar diumenge al Nou Estadi contra el Múrcia. A la seva samarreta s'hi llegirà Hugo Bargas Júnior en homenatge al seu pare, exinternacional argentí i, com que ara sobra un jugador a la plantilla, ocuparà el lloc d'Eloy Gila o de Julio Rico, la sortida dels quals en forma de cessió es concretarà aviat. També es donarà la baixa a Juan si se li troba un equip. El Nàstic no descarta un quart reforç si es dóna una bona oportunitat.

LES FRASES

M'agrada moure'm per tot el front d'atac acompanyat d'un referent d'àrea. Vull integrar-me ràpid i conèixer les virtuts dels companys
Vaig compartir atac amb Powel, ens vam complementar molt bé i junts vam fer molts gols
Hugo Bargas
DAVANTER DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)