Nàstic

El debut potser haurà d'esperar

Hugo Bargas. D'Alessandro valora positivament les qualitats de l'últim fitxatge grana però reconeix que no es troba en un estat de forma òptim i per això no pot assegurar la seva presència en el partit de diumenge contra l'Almeria

L'últim fitxatge del Nàstic, el davanter Hugo Bargas, es va exercitar ahir per primera vegada amb els seus nous companys i tant Jorge D'Alessandro com Berry Powel, que ja va coincidir amb ell al De Graafschap holandès, van fer elogi de les seves qualitats, coincidint en la seva perillositat de cara a porteria. Tot i això, el tècnic argentí no va poder assegurar que Bargas debuti el proper diumenge contra l'Almeria ja que encara no el veu en un estat de forma òptim: “Potser la seva condició física és el que més preocupa, ja que ve d'un període de pretemporada i de vacances nadalenques, ara s'ha d'adaptar i és aviat per dir si jugarà diumenge”. Això però, no va impedir D'Alessandro destacar les seves virtuts i citar-lo a la vegada per un repte: “Té un bon xut, té gol i pot ser important per a nosaltres, també a pilota aturada; ell és el que té l'última paraula i jo ja li he dit que ha tingut sort ja que no es dóna molt a la vida tornar dos cops a Europa i ell ho ha fet, pel que estic convençut que vindrà amb ganes i amb un esperit de revenja, i ho ha d'aprofitar”.

Per la seva banda, el seu antic soci a la davantera del De Graafschap, Powel -junts van fer 31 gols la temporada 2009/10-, va afirmar de Bargas que “és un bon jugador, que pot marcar gols amb facilitat, esquerrà i que tant pot jugar a la banda com de segon punta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)