Nàstic

Eloy Gila ja és a Sevilla

Nàstic. El club grana va fer oficial ahir la cessió del davanter sabadellenc al Betis B fins a final de temporada i ben aviat podria tancar les sortides de Julio Rico, Juan Domínguez i Viguera

El Nàstic va fer oficial ahir la cessió d'Eloy Gila al Betis B fins a final de temporada. El davanter sabadellenc, de 23 anys, que la temporada passada va disputar 35 partits, aquesta campanya havia comptat molt per a Joan Carles Oliva –va participar en tots els partits amb el lleidatà a la banqueta–, però ben poc per a D'Alessandro, que només li ha donat 33 minuts. És per aquesta raó que el tècnic argentí ha preferit cedir-lo al filial del Betis –tercer classificat en el grup quart de segona B– i recuperar-lo la temporada que ve.

Sense Eloy, el Nàstic podrà inscriure l'últim fitxatge, Hugo Bargas. Malgrat que ara no li sobren jugadors –en té 25, a més de Sergio Juste, amb fitxa del filial–, el Nàstic prefereix continuar alleugerint la plantilla. Està pendent de resoldre la cessió de Julio Rico al Conquense i la rescissió del contracte de Juan, si aquest troba un equip. A més, D'Alessandro tampoc no compta amb Borja Viguera i també se li busca una sortida. El club no descarta, de moment, fer alguna última incorporació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)