Nàstic

Les bandes desitjades

Nàstic. D'Alessandro ja té la profunditat i el desequilibri que volia als carrils amb la recuperació d'Álvaro Rey i la incorporació de Dani Abalo, que van ser clau contra l'Elx i que diumenge tornaran a ser titulars

Jorge d'Alessandro va modelant, de mica en mica, el Nàstic al seu gust. Un entrenador que arriba a mitja temporada i que ha de dirigir un equip que ell no ha confeccionat necessita temps per fer-se'l seu, per introduir els canvis que considera oportuns. A l'argentí li agrada comptar amb extrems que donin profunditat i capacitat de desequilibri a les dues bandes, i fins ara no ho havia pogut tenir. La plantilla grana té molts jugadors ofensius amb més tendència a jugar a la mitja punta o a fer diagonals –Morán, Tuni, Juan, Adrián Luna, Eloy Gila, Galindo, Viguera...– que no pas amb verticalitat i ell trobava a faltar extrems purs. Ja en tenia un quan va arribar, però estava lesionat i tot just l'ha recuperat en les últimes setmanes. Es tracta d'Álvaro Rey, que ja és una peça important en l'esquema del Nàstic, que va ser clau amb un gol i una bona actuació en la victòria contra l'Elx i que ha rebut els elogis de D'Alessandro.

El tècnic argentí augura un gran futur al sevillà, però diu que “ha d'aprendre a jugar a futbol”, és a dir, ha de millorar els moviments i les decisions que pren en cada jugada. Si ho aconsegueix, Jorge d'Alessandro assegura que farà disfrutar l'afició i, quan toqui, el Nàstic en podrà treure benefici econòmic. D'Alessandro considera que futbolistes joves com ara Álvaro Rey i Sergio Juste són patrimoni del club, que n'ha de treure rendiment esportiu i, sobretot, econòmic. “Tots els altres estan de passada”, afirma l'argentí, que va admetre que no coneixia el futbolista i que de seguida el va sorprendre en els entrenaments. A qui sí que coneixia Jorge d'Alessandro era a Dani Abalo, i per això el va demanar per reforçar l'equip. El gallec li dóna la verticalitat que busca a la banda dreta –fa jugar Álvaro Rey, dretà, a l'esquerra– i “pinzellades especials”, ja que el considera un futbolista “diferent”. “Té una finor que m'ha delectat”, va arribar a dir D'Alessandro després del debut d'Abalo, contra l'Elx. El mateix jugador gallec admet que tenir futbolistes oberts a les bandes és clau per jugar més bé i sorprendre el rival.

ÁLVARO REY

D'Alessandro li augura un gran futur si millora en els moviments i en les decisions

DANI ABALO

El tècnic el veu com un jugador diferent, amb “pinzellades especials”

Álex Ortiz serà l'única novetat contra l'Almeria

Jorge d'Alessandro mantindrà diumenge contra l'Almeria el mateix equip que va derrotar l'Elx, amb l'únic canvi obligat d'Álex Ortiz pel sancionat Mairata. “És un repte per a mi entrar a l'equip en un moment tan important. Estic molt animat”, deia ahir el central andalús, conscient que el Nàstic ha de fer-se fort en defensa per continuar progressant. D'Alessandro va alinear l'equip titular de diumenge en la segona part del partit d'entrenament que el Nàstic va disputar ahir contra el juvenil de divisió d'honor del club –guanyat amb comoditat pels professionals–, en el qual no va prendre part Hugo Bargas, que encara ha d'agafar, segons D'Alessandro, el punt òptim de forma. Borja Viguera i Juan Domínguez, que no compten per al tècnic, van jugar amb l'equip dels juvenils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)