Nàstic

Beneïda competència

Nàstic. D'Alessandro destaca el gran treball dels jugadors que lluiten per fer-se un lloc en l'onze i amb Xisco Campos com a únic lesionat, es mostra satisfet per disposar cada cop de més alternatives

Jorge d'Alessandro mostrava a principis de setmana la seva felicitat quan mira les alternatives que té a la banqueta i ahir, tot i assegurar que apostarà pel mateix onze de la passada jornada amb l'única excepció d'Álex Ortiz pel sancionat Mairata, va tornar a destacar la feina dels jugadors que ara mateix no tenen un lloc a l'equip titular: “Els que estan esperant el seu torn per jugar s'estan entrenant d'una manera excepcional i hi ha una enorme competència esportiva, perquè cadascú treballa per trobar el seu lloc i això és fonamental per a l'equip, i els ho he fet saber.” Xisco Campos és l'únic jugador lesionat de la plantilla, una situació poc habitual al llarg d'aquesta temporada, i això fa que el tècnic argentí tingui cada vegada més maldecaps per fer la llista de convocats, cosa que agraeix: “És la meva responsabilitat i tracto de ser el més just possible i d'intentar encertar en escollir els recanvis més necessaris tenint en compte el que pot passar durant el partit.”

Seoane, un exemple

Aquest “excés” de jugadors –ara mateix el Nàstic disposa d'un total de 25 jugadors a la plantilla– fa que el cos tècnic hagi hagut de replantejar alguns mecanismes dels entrenaments, com explica Fernando Seoane: “El fet de tenir una plantilla tan àmplia ens obliga a saber-nos distribuir bé en els entrenaments, perquè siguin dinàmics.” El migcampista gallec és precisament un d'aquests jugadors que busca recuperar el seu lloc a l'onze, on fins fa només unes setmanes era una peça inamovible, ja que de fet havia arribat a convertir-se en l'únic jugador de camp que no s'havia perdut ni un minut aquest curs amb el Nàstic. “Quan un no juga sempre està una mica fastiguejat, però es tracta d'ajudar el màxim l'equip treballant i entrenant-te dur i no s'hi ha de donar més voltes, perquè la gent s'està entrenant bé, i ens ho va dir el mister, que li va agradar molt el partidet que vam fer dijous”, explica Seoane, des del seu nou rol.

LA FITXA D'HUGO BARGAS, FETA

D'Alessandro encara no sap ahir al matí si podria incloure en la llista de convocats per al partit de demà contra l'Almeria a l'últim fitxatge, el davanter Hugo Bargas, però si vol, podrà disposar d'ell. I és que el club va informar a la tarda que ja ha rebut el transfer que estava esperant del seu club d'origen, l'All Boys argentí, pel qual Bargas ja té la fitxa corresponent.
No jugar sempre fastigueja una mica, però la gent entrena bé i el ‘mister'ens ho fa saber
Fernando Seoane
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
Quan estic a la banqueta, miro enrere i veig que hi ha tantes variants, això és molt maco
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Els que estan esperant el seu torn per jugar s'estan entrenant d'una manera excepcional i hi ha una enorme competència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)