Nàstic

Fran Mérida, difícil tot i l'interès

Una negociació complicada. El migcampista de l'Atlético de Madrid va jugar cedit fins al desembre a l'Sporting de Braga portuguès, que el va tornar i no vol fer-se càrrec de la seva fitxa

D'Alessandro va donar ahir la plantilla gairebé per tancada i fins i tot va afegir que no necessitava cap reforç més, però això no vol dir que renunciï a incorporar un jugador que faci augmentar el nivell de la plantilla si es presenta l'oportunitat. I un dels que han despertat l'interès del Nàstic és el migcampista de l'Atlético de Madrid Fran Mérida, que pot actuar pel centre i per la banda. El jugador barceloní de 21 anys, format al Barça i que va fitxar per l'Arsenal amb només setze anys, va estar cedit fins aquest mes de desembre passat a l'Sporting de Braga, que l'ha tornat a l'Atlético perquè no estava satisfet amb el seu rendiment. Ara el club portuguès no està disposat a fer-se càrrec de la seva fitxa fins al final de curs tal com estava estipulat. El tècnic del conjunt colchonero, Diego Simeone, no compta amb ell i la seva possible sortida depèn de l'acord en les negociacions que mantenen el conjunt madrileny i l'Sporting de Braga, cosa que fa que el Nàstic sigui conscient dels entrebancs que podria tenir amb la seva arribada. Així, el club grana no descarta altres alternatives, també en forma de cessió d'algun equip de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)