Nàstic

Cap sorpresa i una baixa més

Nàstic. Finalment, i tot i estar-hi a prop, el Nàstic no va poder tancar l'arribada de Fran Mérida, que es queda a l'Atlético, i va confirmar la marxa de Borja Viguera, que se'n va a l'Albacete

“Si no ve Fran Mérida, un jugador que no requereix presentació, no crec que sigui necessari cap altra fitxatge, perquè tinc una plantilla molt competitiva i no vull ningú més.” Així de clar es mostrava ahir el tècnic del Nàstic, Jorge d'Alessandro, davant la possibilitat de l'arribada del migcampista barceloní. Doncs, dit i fet, ja que tot i que durant el matí l'operació semblava molt avançada –D'Alessandro també va assegurar haver parlat amb el jugador i va destacar la seva predisposició per venir a Tarragona–, finalment Fran Mérida continuarà a la disciplina de l'Atlético després d'haver-se reunit amb Simeone. I el Nàstic, per la seva part, no va fer cap altra incorporació a les últimes hores del mercat.

La no arribada de cap cara nova no va impedir altres moviments en l'últim dia de mercat pel que fa al conjunt grana, que va confirmar, com s'esperava, la baixa de Borja Viguera, que es va afegir així a les sortides en els darrers dies d'Eloy Gila, Julio Rico, Adrián Luna i Juan Domínguez, que marxa al Guijuelo (segona B). Degut a l'arribada de dos puntes en aquest mercat d'hivern, Mikel Orbegozo i Hugo Bargas, Viguera ha deixat de comptar completament per al tècnic argentí, que ha preferit desprendre-se'n tot i que no fa gaire li va donar l'alternativa en la titularitat. D'aquesta manera, Borja Viguera abandona per segona vegada la disciplina grana -el curs passat ja va marxar després de lesionar-se-, havent jugat 10 partits aquesta temporada sense cap gol, per tornar a la Real Sociedad, que l'ha tornat a cedir a l'Albacete, de segona B.

Només 22 jugadors

Amb les cinc baixes i els tres reforços que ha fet el Nàstic en aquest mercat d'hivern, la plantilla grana quedarà composta per només 22 jugadors. Es compleixen, doncs, els desitjos de D'Alessandro, que no fa gaire afirmava que preferia treballar sense un excés d'efectius. En aquest sentit, ahir va parlar d'un dels darrers jugadors que ha abandonat l'equip, Adrián Luna, del que no va semblar quedar gaire content: “Crec que serà un gran jugador, però pensava més en el seu futur personal que en el del Nàstic; li va faltar integració i en un equip que està en llocs de descens, jo necessito homes compromesos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)