Nàstic

Tuni retroba sensacions

Nàstic. El jugador mallorquí està satisfet d'haver tornat a l'equip contra l'Almeria un mes i mig després de l'últim cop i espera per a la segona volta ser més que un revulsiu amb comptagotes

Quan Jorge d'Alessandro va arribar al Nàstic, va dir que confiaria, sobretot, en els jugadors més experimentats perquè lideressin la reacció de l'equip. Tot feia pensar que un d'ells havia de ser Tuni, de 29 anys i amb experiència a primera divisió. Però el jugador de Sóller només ha participat en sis dels onze partits amb el tècnic argentí a la banqueta, i mai com a titular. “No ha comptat gaire amb mi, però prefereixo no donar-hi voltes i només penso a entrenar a i estar a punt per quan em toqui jugar”, afirma Tuni, que es declara satisfet i “amb bones sensacions” per haver disposat diumenge passat contra l'Almeria de mitja hora de joc, més d'un mes i mig després de l'anterior vegada que va participar en un partit.

Tuni espera jugar més d'ara endavant, considera que amb una plantilla més curta tots els futbolistes estaran més motivats perquè tindran més possibilitats de participar i assegura que el fet que tinguin l'experiència del patiment de la temporada passada farà que sàpiguen com afrontar la situació, sense nervis i amb unitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)