Nàstic

Dues repassades de mal oblidar

Nàstic. El Valladolid ja els ha deixat en evidència dos cops (0-3 en la primera volta i 6-0 en la copa), però els grana diuen que han canviat molt i que ara són més competitius

Ni la situació dels dos equips en la classificació ni els precedents recents fan costat al Nàstic en el partit de demà al Nuevo Zorrilla. L'equip grana hi arriba últim, a sis punts de la zona de permanència, i el Valladolid segon i en plena ratxa positiva. L'equip de Miroslav Djukic va llançat: encadena onze partits sense perdre i ha aconseguit 13 dels últims 15 punts en joc. I pel que fa als precedents recents, més motius, a priori, per apostar per un 1 a la travessa: el Nàstic i el Valladolid s'han vist les cares dues vegades aquesta temporada, i en totes dues l'equip castellà s'ha imposat clarament.

El Valladolid va visitar el Nàstic en l'estrena de la lliga, i va demostrar una superioritat molt clara: va resoldre el partit amb tres gols en l'últim quart d'hora de la primera meitat i en va controlar la resta (0-3). Una setmana i mitja després, els dos equips es veien les cares en la copa del Rei, en una eliminatòria a partit únic al Nuevo Zorrilla molt inoportuna per a un Nàstic que no havia començat gens bé la lliga i que tenia molts lesionats. Joan Carles Oliva va utilitzar molts jugadors del filial, la Pobla de Mafumet, i en va sortir escaldat. Cinc gols en la primera meitat feien preveure un resultat d'escàndol però, tal i com ha havia fet en la lliga al Nou Estadi, el Valladolid va afluixar el ritme en la segona meitat i el resultat es va quedar en 6-0. Nou gols encaixats i cap gol marcat contra el Valladolid en dos partits van convertir l'equip castellà en un botxí difícil d'oblidar.

Han passat quasi cinc mesos des de llavors, i els jugadors del Nàstic asseguren que la situació ha canviat, que l'equip grana és molt més competitiu i que el partit de demà no tindrà res a veure amb els dos precedents. Tot i la classificació, i l'últim lloc que hi ocupa el Nàstic, la plantilla tarragonina està convençuda de plantar cara al Valladolid i obtenir un bon resultat al Nuevo Zorrilla, ja que recorden que, últimament, ja van derrotar l'Elx i només la mala sort, asseguren, els va impedir puntuar la setmana passada contra l'Almeria, un altre dels equips de dalt. Mairata deia ahir que al Nàstic de principi de la temporada el van afectar una sèrie de circumstàncies adverses que ara ja estan oblidades. A més, amb el canvi a la banqueta, que ha vingut acompanyat d'un millor joc i d'una major competitivitat, i amb els reforços d'hivern, els jugadors del Nàstic consideren que ara són un equip molt més fiable.

Ni me'n recordava ja. Ara l'equip és totalment diferent i el partit també ho serà. És una etapa nova
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
No hi ha ànims de revenja, tot i que aquells resultats ens van fer mal. Ara competim millor
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
No té res a veure com estàvem llavors i com estem ara. Som cuers, però tenim molta confiança
Rubén Pérez
PORTER DEL NÀSTIC
Els dos partits estan molt oblidats. Ara hi anem amb la idea de fer un partit molt competitiu
Tuni Adrover
DAVANTER DEL NÀSTIC

A Valladolid no se'n refien gens ni mica

Malgrat els dos resultats d'aquesta temporada contra el Nàstic i la bona situació que viuen, a Valladolid no es refien del Nàstic. “No els podem menysprear. Podem perdre si el rival ho ha fet millor que nosaltres, però no perquè l'hàgim menyspreat o perquè no hàgim entrat bé en el partit”, afirma el tècnic de l'equip castellà, Miroslav Djukic, que avisa que el Nàstic els plantarà cara: “Serà molt difícil. El Nàstic va anar a Vigo i hi va jugar de tu a tu. Van perdre 1-0 com podien haver guanyat.” Els jugadors del Valladolid també tenen clar que no poden menystenir els grana, tal i com explica Peña: “Seríem poc intel·ligents si ens confiéssim. El Nàstic és un molt bon equip, millor del que reflecteix la classificació. S'ha reforçat bé, va derrotar l'Elx i a l'Almeria li va costar molt derrotar-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)